Testler arızalı çıktı; Antalyaspor maça çıkıyor!

Testler arızalı çıktı; Antalyaspor maça çıkıyor!
Güncelleme:

Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor'da çok sayıda futbolcunun korona virüsü testi pozitif çıkmıştı. Ancak kullanılan test kitlerinin arızalı olduğu ortaya çıktı.

Süper Lig’de bugün oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitme hazırlığı yaparken 50 kişinin korona virüsü testi pozitif çıkan Antalyaspor’da üçüncü testler gerçeği ortaya çıkardı. Takımda sadece bir futbolcu ve bir personelin ikinci testleri pozitif çıktı.

 Kırmızı beyazlı takım dün sabah antrenmanın ardından yolculuk için hazırlandığı süreçte yapılan test sonuçları gelmiş birçok oyuncunun pozitif çıkması üzerine uçakla saat 15.00’da İstanbul’a yapılacak yolculuk iptal edilmişti. Yapılan ilk testte 46 kişinin 41’inin koronavirüs testi pozitif çıktı. İkinci testte ise 46 kişinin 40’ında korona virüs vakasına rastlandı. Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğü devreye girdi. Yapılan üçüncü teste sadece 1 kulüp personeli ve 1 futbolcuda Covid-19 bulgularına rastlandı.

AÇIKLAMA: TUTARSIZ SONUÇLAR ALINDI

Antalyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada da, “Fraport TAV Antalyaspor’umuzun yarın Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi özel bir laboratuvara yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır. Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne yaptırılan resmi test sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış, önlemler alınmıştır. Takımımız Beşiktaş maçı için planladığı şekilde özel bir uçakla İstanbul’a hareket edecektir.”

Beşiktaş-Antalyaspor maçı bugün saat 19.00’da oynanacak ve Beinsports’tan yayınlanacak. 

Seçiniz...