Fenerbahçe'nin eski kaptanı İBB'de

Fenerbahçe'nin eski kaptanı İBB'de
Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Friedrichshafen takımında forma giyen pasör Arslan Ekşi'yi 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nin ilk yarısını 19 puanla 4'üncü sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Almanya'nın VfB Friedrichshafen takımında forma giyen pasör Arslan Ekşi'yi 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Cebeci Spor Kompleksi'nde yer alan kulüp binasında yapılan ve Başkan Bahattin Ulusan ile Şube Sorumluları Orhan Erdemir ve Faruk Çetin'in de yer aldığı törende Milli sporcu kendisini İstanbul Büyükşehir Ailesine 1.5 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Bahattin Ulusan yaptığı açıklamada, "Ligde ve Milli takımlarda kendini kanıtlamış ve büyük bir deneyime sahip olan Arslan Ekşi'yi kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligin ilk yarısında büyük çekişme yaşandı ve devreyi 4. Sırada tamamladık. İkinci yarıda Arslan'ın da katkılarıyla şampiyonluk yarışının içinde olacağımızı düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Uzun süre Fenerbahçe forması da giyen ve birçok şampiyonlukta pay sahibi olan Arslan Ekşi ise, "Tekrar ülkemde forma giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum. İstanbul Büyükşehir ligin köklü ekiplerinden. Bundan sonra elimden gelenin en iyisini turuncu-lacivertli renkler için vereceğim. İnşallah sezon sonu da hedefimize ulaşır ve bize güvenerek Büyükşehir ailesinin bir parçası olmamızı sağlayan yöneticilerimize mahcup olmayız" diye konuştu.