Kervin Pinerua vefat etti

Kervin Pinerua vefat etti
Güncelleme:

Kervin Martin Pinerua Urbina, dün gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu Venezeula'lı Kervin Martin Pinerua Urbina dün gece yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gece boyunca serum tedavisi uygulanan 25 yaşındaki sporcu sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Doktorlar güçlü bir virüsün ölüme sebebiyet vermiş olabileceğini belirtiyor. Akla gelen ilk ihtimal domuz gribi!

Türkiye Efeler Ligi voleybol takımlarından Afyon Belediye Yüntaş Gençlik'te oynayan Venezuela'lı voleybolcu Kervin Pinerua, dün gece ateşlenerek hastaneye kaldırıldı. 25 yaşındaki oyuncuya serum tedavisi uygulandı ancak ateşi düşmeyince tedaviye hastanede devam edilmesi kararı verildi. Genç oyuncuya ilerleyen saatlerde bir serum daha verildi ancak durumu daha kötüye gitti.
 
Aynı zamanda Venezuela Voleybol Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Kervin Pinerua'nın durumu sabaha doğru ağırlaştı. Durumun olumsuz seyretmesi üzerine kulüp yetkililerine haber verildi. Yetkililer hastaneye geldi. Ancak uygulanan tedavi sonuç vermedi. Pineura tüm müdahalelere rağmen erken  saatlerde hayata gözlerini yumdu.
 
Domuz gribi şüphesi!
 
Yüksek ateşi bir türlü düşürülemeyen Venezuela'lı oyuncunun ölümüyle ilgili net bir tespit yapılabilmiş değil. Ancak doktorlar güçlü bir virüs şüphesini ilk olasılık olarak görüyor. Bu nedenle patalojiye incelemesi için numune gönderildi. Domuz gribi de başta olmak üzere ölüme sebebiyet verebilecek virüslerle ilgili çalışma yapılıyor. Patalojiden gelecek sonuca göre tüm takımın kontrolden geçirilmesi ihtimali bulunuyor.  
 
Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü ise Facebook sayfasından oyuncularının vefatını şu şekilde duyurdu: Acı kaybımız. Oyuncularımızdan Kervin Pinerua vefat etmiştir. Bu acı haber bizi kahretmiştir. Ailesinin, sevenlerinin, takımımızın ve tüm sporsevenlerin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin. 
 
(Fanatik)