Kübalı Sanchez Arkasspor’da

Kübalı Sanchez Arkasspor’da
Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Arkasspor, Rouzier'in boşluğunu Michael Sanchez Bozhulev ile giderdi.

Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nde sezonu 3. tamamladıktan sonra Fransız pasör çaprazı Antonin Rouzier’i İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kaptıran Arkasspor, dış transferde ilk imzayı Kübalı pasör çaprazı Michael Sanchez Bozhulev’e attırdı.

29 yaşında ve 2.06 boyundaki Bozhulev, Rusya’nın Lokomotiv Novosibirsk, Fakel Novy Urangov, Kore’nin Incheon Korean Air Jumbos ve son olarak Arjantin’in Personal Bolivar takımlarında forma giydi. 2012’de Şampiyonlar Ligi’nde Novosibirsk formasıyla Arkasspor’a karşı ter döken Sanchez, bu sezon Bolivar’la Ajantin’de lig şampiyonluğu yaşadı. 3.65 cm smaç yüksekliğine çıkabilen Kübalı milli pasör çaprazı, 2011’de Novosibirsk formasıyla Rusya Kupası’nı kaldırıp en değerli oyuncu seçildi. Öte yandan mavi beyazlılar iç transferde de gaza bastı.

Arkasspor Brezilyalı oyuncuları Joao Paulo Bravo ve Mauricio Borges’i takımda tuttu. Bravo’nun kaptanlık görevini çok iyi üstlendiği, tecrübesiyle gençlere büyük katkı sağladığı ifade edildi. Borges’le ise hücum gücünün yanı sıra defanstaki başarısıyla ön plana çıktığı için yeniden anlaşma sağlandığı kaydedildi. Arkasspor’da teknik heyet yerli oyuncuların tümüyle yola devam edilmesini kararlaştırmıştı.