Halkbank'ın hedefi dörtlü final

Halkbank'ın hedefi dörtlü final
Güncelleme:

Halkbank'ın başkanı Selahattin Süleymanoğlu, her zaman en iyiyi amaçladıklarını belirtti.

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Halkbank'ın başkanı Selahattin Süleymanoğlu, her zaman en iyiyi amaçladıklarını belirterek, "Yeni kadromuzla daha da güçlendik. Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz gruptan çıkmak değil, Dörtlü Final" dedi.

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonu kuralarını değerlendiren Süleymanoğlu, Avusturya'dan Hypo Tirol, Karadağ'dan Budvanska Rivijera ve Rusya'dan Zenit Kazan ile eşleştiklerini hatırlattı.
 
Süleymanoğlu, rakiplerinden Zenit Kazan'ın son şampiyon olduğuna dikkati çekerek, "Ne kadar güçlü olduklarını kupayı kazanarak gösterdiler. Geçtiğimiz yıl 6'lı play-off serisinde karşılaşmış ve elimizde kaçırmıştık. Bu sene gruplarda rakip olduk. Oynayacağımız iki maçın da final niteliğinde olacağını şimdiden söyleyebilirim" diye konuştu.

Avusturya temsilcisi Triol İnnsburck ile de daha önce gruplarda eşleştiklerini anımsatan Süleymanoğlu, şunları kaydetti:

"Triol İnnsburck, Avusturya'nın en önemli temsilcisi. Diğer rakibimiz Budvanska da önemli bir ekolden geliyor. İnatçı ve sahada rakiplerine zorluklar çıkaran bir takım. Buna karşılık Halkbank da Türkiye'nin en güçlü voleybol temsilcisi. Rakiplerimizin kim olduğu aslında bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuzu ve gücümüzü sahaya yansıttığımızda her takımı geçecek kapasiteye sahibiz. Yeni kadromuzla daha da güçlendik. Hedefimiz gruptan çıkmak değil, Dörtlü Final. Çünkü, Halkbank her zaman en iyiyi hedefler."