Sultanlar son 4 için sahada

Sultanlar son 4 için sahada
Güncelleme:

A Milli Bayan Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde bugün Rusya ile karşılaşacak.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynanacak olan mücadele TSİ 19.30’da başlayacak ve TRTSPOR’dan canlı yayınlanacak.

2017 Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye, bugün çeyrek finalde Rusya ile karşılaşacak. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynanacak karşılaşma TSİ 19.30’da başlayacak ve TRTSPOR’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

MİLLİLER, gruptaki ilk maçında Rusya’ya 3-1 mağlup olmuştu. A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, yaptığı açıklamada Rusya ile oynayacakları çeyrek final maçına ilişkin olarak “Daha önce grupta karşılaştığımız için iki takım da birbirini iyi tanıyor. Ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

‘İNANDIK, BAŞARDIK’

PLAY-OFF’TA Polonya’yı 3-1 yendikleri maça da değinen Eda, “Aslında karşılaşmaya çok iyi başladık ve ilk 2 seti kazandık. Sonra Polonya çok iyi servis atmaya başladı. Defansta da harika iş çıkardılar ve tekli blok karşısında dahi sayı alamadık. Dördüncü sette de geride kaldık ama rakibimizi yakaladık ve son sayıya kadar savaştık. Bu maçı kazanacağımıza inandık ve başardık. Bu beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Vatan