Zinedine Zidane sahaya indi

Zinedine Zidane sahaya indi
Güncelleme:

Zinedine Zidane, hücum futbolu oynayan ve her zaman kazanmayı amaçlayan bir takım oluşturacaklarını söyledi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, hücum futbolu oynayan ve her zaman kazanmayı amaçlayan bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Rafael Benitez'in yerine teknik direktörlüğe getirilen Fransız  çalıştırıcı Zidane, Real Madrid'in spor tesisleri Valdebebas'ta takımın başında  ilk antrenmanına çıktıktan sonra Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın  toplantısına katıldı.
 
Real Madrid'deki yeni görevi için kendisini hazır hissettiğini  belirten Zidane, "Dengeli bir şekilde hücum futbolu oynayacağız. Real Madrid'in  amacı her zaman kazanmaktır. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaya  çalışacağız. Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kazanmak bizim için her zaman bir hedef olmuştur" ifadelerini kullandı.
 
Takımla çıktığı ilk antrenmanda futbolcuları konsantre gördüğünü  aktaran Fransız teknik adam, "Sahada en iyi performansımızı sergilemeye  çalışacağız. Oyunculara ilk sözüm, 'sizinle birlikte yeni bir maceraya başladığım  için heyecanlıyım' oldu. Bu takımda herkesin başarmak istedikleri var. Bunları gerçekleştirebilmek için her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.
 
Öte yandan salonda çalışan Gareth Bale dışında tüm oyuncuların yer  aldığı Zidane yönetimindeki ilk Real Madrid antrenmanını, yaklaşık 6 bin taraftar  izledi.
 
Zidane, Real Madrid teknik direktörü olarak ilk deneyimini, 9 Ocak  Cumartesi günü La Liga'nın 19. haftasında Deportivo'yu ağırlayacakları maçta  yaşayacak.