Veri depolamada en yeni dönem !

Veri depolamada en yeni dönem !
Güncelleme:

Hitachi, Hitachi Flash Storage ile sektörün en iyi kapasite yoğunluğunu, performansını ve verimliliğini sunuyor.

Yeni nesil uygulamalar, her geçen gün büyüyen tamamlayıcısı veri merkezlerinin anında cevap verebilmesini, çevik, erişilebilir ve ek bir müdahaleye gerek olmadan çalışmasını talep ediyor. İşletmelerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek tek yol ise flash teknolojisi ile hızlandırılmış altyapıya, yazılım tanımlı bir yaklaşımı benimsemekten geçiyor. Hitachi Data Systems (HDS), müşterilerinin bu amaca ulaşmasına yardımcı olmak için flash ürün ailesinin son üyesi olan all-flash diziliminin yeni ürünü Hitachi Flash Storage (HFS) A serisinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Hitachi Flash Storage A serisi, sektör lideri toplam mülkiyet maliyeti (TCO), benzersiz kapasite yoğunluğu, güvenilir performansı ve küçük bir alandan sağladığı etkili gücü bir pakette topluyor. Basitleştirilmiş cihaz paketinin uygulanması kolay ve sahip olduğu optimizasyon teknolojisi ile hızlı çalışma öngörüleri ve hizmet sağlayan çoklu ortamlarda hızlı performans artırımı için ideal hale geliyor. Sistem performansı hizmet niteliğinin(QoS), kalitesi sayesinde çoklu uygulamalar arasında etkili bir şekilde paylaştırılabiliyor. HFS A, benzersiz performans ve all-flash dizilimlerinde TCO isteyen müşteriler için ideal bir platform.

Gelişmiş Veri Verimlilik Hizmetleri

Hitachi Flash Storage A serisi sistemleri, çeşitli iş yükleri için kapasite verimliliği, veri güvenliği ve öngörülebilir performansın doğru seviyelerde olmasını sağlayacak kullanıcı tarafından seçilebilen veri hizmetlerinin tam bir ürün ailesini içeriyor. Gelişmiş özellikler ve seçilebilir veri hizmetleri satır içi veri tekilleştirmesi ve sıkıştırmasını, bilgi işlem kaynaklarının daha akıllıca tahsis edilmesi ile daha az kaynak kullanımını, anlık görüntü alımını, kopyalayarak çoğaltmayı ve veri şifrelemeyi de kapsıyor. Müşterilerin artık performans ve verimlilik arasındaki doğru karışım için gereken uygulamaya bağlı olarak, satır içi veri tekilleştirmesi ve sıkıştırmanın çalıştırılıp çalıştırılmaması arasında seçim yapma gücü de var.

Müşteriler seçime bağlı veri tekilleştirme ayarları üzerindeki performans ile eskisine göre ortalama 5 kat daha fazla etkili kapasite ve en uygun hale getirilmiş veri azaltma oranlarının farkına varacak. Ayrıca bilgi işlem kaynaklarının daha akıllıca tahsis edilmesi ile daha az kaynak kullanımı ve talebe bağlı kapasite ayrılması yoluyla yerden de daha fazla tasarruf edebilecek.

Bir Bakışta HFS A Çözümü

Üç farklı modelde sunulan HFS A serisi, bir çift yüksek performanslı kontrole ve 2 ultra yüksek tepside 60’a kadar çıkarılabilen SSD’ye sahip. 384 TB’ye kadar etkili kapasitesi ve 1 milyon IOPS ile kullanıcıların yönetim sorunlarını azaltırken, veri merkezi ayak izini düşürecek çeşitli uygulamaları kolayca ve hızlıca birleştirebiliyor. HFS A serisi sanal masaüstü, sanal sunucu üzerinde gerçek zamanlı analitik ve veri tabanı ortamı gibi belli kullanım amacı olan müşteriler için ideal bir çözüm sunuyor.

Hitachi Flash Storage A serisi dizilimleri pek çok farklı yoldan veri koruması da sağlıyor. Müşteriler verilerini mantıksal hacme düşen copy-on-write anlık görüntüyle koruyabiliyor ve yedekleme için de mantıksal hacmin birebir klonları yaratılıp kopyalanabiliyor.

Son olarak QoS kontrolleri, sürekli uygulama performansına olanak verecek mantıksal hacim başına maksimum IOPS ve bant genişliği tüketimi için de ayarlanabilir.

Her Kullanım Çeşidi İçin Entegre Edilmiş Flash Çözümleri

Hitachi Flash Storage A serisi, Hitachi’nin flash portföyüne en son katılan ürünü olarak pek çok farklı kullanım amacına yönelik flash çözümler sunuyor. Hitachi Flash Storage A serisi yakın zamanda duyurusu gerçekleştirilen all-flash Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) F serisi ve Hitachi flash depolama portföyündeki hibrit Hitachi VSP G serisinin son dönemde geliştirilmiş modelleri, Hitachi’nin birbirinden farklı müşteri uygulamaları için en doğru çözümü sağlamasına olanak veriyor.

Flash teknoloji lideri olan Hitachi, 15 yılı aşkın bir süredir yeni nesil flash araştırma ve geliştirmesine yüklü bir şekilde yatırım yapıyor.350’nin üzerindeki flash’la ilgili patentiyle pazardaki diğer tüm satıcılardan daha fazla dünya çapında sektör inovasyonuna imza atıyor. Bu patentler flash pazarında, en yüksek verimliliği, güvenilirliği, yeteneği ve kaliteyi sağlamaya yardımcı hale getiriyor. Hitachi sektördeki şirketlere yönelik flash’ı sağlayan lider firmalardan biri olarak 2008’den beri müşterilerin flash teknolojisi taleplerini karşılıyor. 250 PB’ın üstünde toplam flash kapasitesi dağıtımını gerçekleştiren Hitachi, kritik iş uygulamalarına yönelik dünyanın en büyük all-flash kurulumlarını da destekliyor.