Bu ''Uzaylı'' gerçek mi ?

Bu ''Uzaylı'' gerçek mi ?
Güncelleme:

Beyaz Saray, uzaylılarla ilgili iddiaları ilk kez yanıtladı.

Beyaz Saray, Dünya dışı canlılar hakkında bilgi sahibi olduğu iddialarını resmen yalanladı.

Başkan Barak Obama yönetimi, "We The People" adlı resmi sitesinde, 17 bin kişi tarafından imzalanan iki dilekçeye verdiği yanıtta "Dünya dışında yaşam olduğuna ya da Dünya dışı bir varlığın insan ırkından biriyle temas kurduğuna" dair herhangi bir kanıt olmadığını açıkladı.

Beyaz Saray'ın Bilim ve Teknoloji Politikasından sorumlu Phil Larson tarafından yapılan açıklamada, iddiaların aksine halktan gizlenen herhangi bir kanıtın da bulunmadığını belirtti.

Larson, "gezegenimiz dışında yaşamın mümkün olup olmadığını sorgulayan bilim adamları ve matematikçiler, evrendeki trilyonlarca trilyonlarca yıldız arasında üzerinde yaşam bulunan en az bir gezegenin varolma olasılığının oldukça yüksek olduğu sonucuna vardılar. Öte yandan aradaki mesafeler dikkate alındığında bu dünya dışı varlıklarla temas kurma olasılığımızın son derece az olduğunu da vurguladılar" dedi.

Beyaz Saray, eylül ayında "We The People" adlı bir site kurarak vatandaşlarına hükümetin yanıtlamasını istedikleri konuları dile getirmeleri olanağı tanıdı. Dilekçenin yanıtlanması için 30 günlük süre içinde en az 5 bin kişi tarafından imzalanması gerekiyor. ABD yönetimi, şimdiye kadar eşcinsel evliliği, öğrenci kredisi borçları gibi birçok konuda dilekçelere yanıt verdi.