NASA'nın Ay fotoğrafından ''UFO'' çıktı!

Güncelleme:

NASA tarafından 1980 yılında fırlatılan Discovery Uzay Mekiği, uzaya fırlatıldığı sırada 1991 yılında bir fotoğraf çekti. Şimdi ortaya çıkanlara göre o fotoğrafta UFO görüldü.

Son zamanlarda uzaylılar ve ufolarla ilgili git gide artan söylentilere bir yenisi daha eklendi. 1984 yılında uzaya fırlatılan ve Uluslararası Uzay İstasyonunun yapım aşamasında görevlendirilen Discovery Uzay Mekiği'nin çektiği bir fotoğrafta UFO olduğu söylentileri ortaya çıktı.

UFO gözlemcisi Scott Waring'in açıklamasında, "NASA arşiv fotoğraflarını araştırıyordum ve Shuttle Keşif'in bu güzel Ay fotoğrafını gördüm. O zaman bir şey bulacağımı düşünmedim, sadece güzel bir fotoğraf olduğunu düşündüm.

Büyüttüm ve otomatik odaklanmaya başladım ve harika bir şey buldum. Fotoğrafın sağ alt köşesinde siyah şimşek UFO vardı. Daha önce bu şekilde bir UFO görmedim. Ve yine de, orada, NASA'nın web sitesinde yeryüzündeki gün batımı bulutlarının üstünde duruyordu.

Bu, dünyayı izleyen akıllı uzaylıların varlığının yüzde 100 kanıtıdır. Astronotlar muhtemelen fotoğrafı çektiklerinde UFO'yu bile görmediler. UFO, Güney Amerika'nın 138 mil (222km) yörüngesinde duruyor." ifadelerine değindi. Görsellerden gördüğümüz kadarıyla, bir cisim olduğu doğru, fakat UFO olup olmadığı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler fotoğraf uzay ufo nasa ay