Elon Musk Twitter'ı ''kendi çiftliğine'' çevirdi: O hesapların hepsi iptal edildi

Elon Musk Twitter'ı ''kendi çiftliğine'' çevirdi: O hesapların hepsi iptal edildi
Güncelleme:

Twitter'ı satın almasının ardından dünyanın en büyük sosyal medya platformu için aldığı her karar olay olan Elon Musk şimdi de aralarında CNN, New York Times ve Washington Post'tan da gazetecilerin yer aldığı kendisini eleştiren gazetecilerin Twitter hesaplarını iptal etti.

Son dönemlerde Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ı eleştiren bazı gazetecilerin Twitter hesapları askıya alındı. Askıya alınanlar arasında CNN, New York Times ve Washington Post'tan da gazeteciler yer aldı. Musk'ın bu adımı tartışmalara neden oldu. Askıya alınan hesaplar nedeniyle herhangi bir açıklama yapılmadı.

Twitter, bazı gazetecilerin hesaplarını askıya aldı. Askıya alınan hesaplar arasında CNN, New York Times ve Washington Post'tan da gazeteciler yer aldı.

Ntv'nin aktardığına göre ayrıca son haftalarda Musk'ı eleştiren bazı gazetecilerin de hesaplarının askıya alındığı belirtildi.

Hesapları askıya alınan muhabirler arasında CNN'den Donie O'Sullivan, New York Times'tan Ryan Mac, Washington Post'tan Drew Harwell, Intercept'ten Micah Lee ve gazeteci Aaron Rupar var.

Twitter'da ifade özgürlüğünü savunun Elon Musk'ın bu hamlesi, Amerikan basınında tartışmalara yol açtı.