Evlilik dışı ilişki sitesi patlama yaptı !

Evlilik dışı ilişki sitesi patlama yaptı !
Güncelleme:

Hack olayı ile milyonlarca kişinin kimliği ortaya çıkan arkadaşlık sitesinin üye sayısı giderek artıyor.

Temmuz ayında yaşanan hack olayı ile milyonlarca üyesinin bilgileri internete sızdırılan arkadaşlık sitesi Ashley Madison'un üye sayısı, buna rağmen artmaya devam ediyor.

39 milyon üyesine evlilik dışı ilişki sunan çöpçatanlık sitesi, yaşanan bu skandala rağmen 6 ay içinde 4 milyon yeni üye kazanarak 43.3 milyon kullanıcı sayısına ulaştı. Yaşanan hack skandalına rağmen kullanıcı sayısında hatırı sayılır bir artış yaşayan site, konuyla ilgili farklı iddiaların ortaya atılmasına da neden oldu.

Bu durumun gerçeği yansıtmadığını belirten pek çok kişi, detayları paylaşılmayan verilerin bir 'pr' (reklam) çalışması olduğu görüşünde. Ancak görünen o ki bu rakamlar doğru olsa bile Ashley Madison, içine düştüğü durumdan kolayca kurtulamayacak. Geçen yıl 115 milyon dolar gelir ve 55 milyon kâr açıklayan şirket, gelirinin büyük bir bölümünü kullanıcılarından sağlıyor ancak yaşanan hack skandalı nedeniyle kişilik haklarının zedelendiğini düşünen kullanıcıları ile davalık olan şirketin aleyhine açılan davaların toplamı şimdiden yarım milyar doları geçmiş durumda.