Homefront, Humble Store’da kısa süreliğine ücretsiz

Homefront, Humble Store’da kısa süreliğine ücretsiz
Güncelleme:

Humble Store, 9 Aralık tarihine kadar Homefront oyununu ücretsiz olarak indirme imkanı sundu. Oyun hakkında bilgiye ve indirme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Humble Store, bilgisayar oyuncularının sevdiği oyunlardan birisini daha ücretsiz olarak indirilmeye sundu. Gelecek yıllardaki bir savaşı konu alan Homefront, 9 Aralık 20:00’a kadar Humble Store’dan alınan anahtar koduyla Steam üzerinden aktifleştirilebilir.

Homefront’un konusu ne?

Bir FPS (First-person shooter) türü oyun olan Homefront, 2027 yılında ABD’de geçiyor. Hikayeye göre 15 sene boyunca ekonomik kriz yaşayan ülke, azalan kaynakların ve dünya çapındaki savaşların da etkisiyle tamamen düşüyor. Bu dönemde gücünü artırmış olan Büyük Kore Cumhuriyeti, ABD’ye EMP saldırıları düzenliyor ve zaten kötü halde olan ülkeyi işgal ediyor. Halkın bir bölümü esir düşüyor, bir bölümü işbirlikçi oluyor ve bir bölümü de devrimci olarak bu işgalden kurtulmayı hedefliyor. Oyunun ana karakteri Resistance olarak isimlendirilen devrimci birliğinin bir üyesi ve işgalci kuvvetlere karşı savaşıyor. Bakalım ana karakterimizin işgalci kuvvetlere galip gelmesine yardımcı olabilecek misiniz.

Steam’de 31 TL’ye satılan oyunu buradaki bağlantı üzerinden ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

 

TeknoEkip.com