Instagram çöktü mü? Çok sayıda kullanıcı erişim sorunu yaşıyor

Instagram çöktü mü? Çok sayıda kullanıcı erişim sorunu yaşıyor
Güncelleme:

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a erişim sorunları yaşanıyor.

"Instagram çöktü mü?" sorusunun cevabı son dakikalarda çok sayıda kullanıcı tarafından araştırılıyor. Kısa bir süre önce Instagram'a girmek isteyen bazı kullanıcılar hatayla karşılaştı. 

Instagram'a giriş yapan bazı kullanıcılar "Akış yenilenemedi" hatasıyla karşı karşıya kaldı. Akışlarında yeni gönderileri göremeyen kullanıcıların yanı sıra profil sayfasına giriş yapamayan kullanıcıların olduğu da görüldü. Öte yandan bazı kullanıcılar ise Instagram'ın kendilerini direkt olarak uygulamadan attığını belirtti.

Downdetector'un verilerine göre, kullanıcı raporları da Instagram'da problemlerin olduğunu işaret ediyor

Dünya genelinde sayısı milyonları aşan kullanıcı sayısına sahip fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'da sorunlar meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak birçok kullanıcı programa giriş problemi yaşadı.

BAKAN YARDIMCI AÇIKLAMA YAPTI

Kısa sürede en çok konuşulan konuların arasında yer alamaya başlayan İnstagram çöktü sorusuna bir cevap aranıyor. İnstagram’ın neden sorun yaşandığına dair bir bilgi bulunmazken sorunla ilgili resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’dan geldi.

Sayan, “İnstagram servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir” ifadelerini kullandı.