Instagram'dan mobil browser müjdesi

Instagram'dan mobil browser müjdesi
Güncelleme:

Sosyal medya devi Instagram artık kullanıcılarına mobil tarayıcıdan da fotoğraf yükleme imkanı sağlamaya başladı.

Popüler sosyal medya devi Instagram, kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni bir özelliği daha bünyesine ekledi. Hikayeler ve Canlı yayın özelliği sayesinde büyümede ciddi bir atılım gösteren Instagram, Mark Zuckerberg'in açıkladığı verilere göre 700 milyon aktif kullanıcıya ulaşmayı başardı.

Ciddi bir büyüme yaşayan platform, kullanım konusunda yaşanan sıkıntılara yeni bir güzelik getirme kararı alarak kullanıcılarını mutlu etti. Öncesinde kullanıcılar her türlü işlem için mobil uygulamayı cihazlarına yüklemeleri gerekiyordu. Artık firma, internetin zayıf olduğu yerleri göz önünde bulundurmaya karar verdi ve kullanıcılarına mobil tarayıcılar üzerinden fotoğraf paylaşımına izin verdi.

Platform mobil web tarayıcı üzerinden şimdilik sadece fotoğraf paylaşımına izin vermiş durumda. Video yüklemek, filtre uygulamak ve Hikayeler'e göz atmak için kullanıcıların mobil uygulamayı kullanmaları gerekiyor. Sosyal medya devinin burada, kullanıcılarının herhangi bir akıllı telefon ile uygulamaya gerek kalmadan hesaplarına fotoğraf yükleyebilmelerine imkan sağlıyor.