Enes Batur aylık ne kadar kazanıyor ?

Enes Batur aylık ne kadar kazanıyor ?
Güncelleme:

Youtube'da en çok izlenen kanallardan biri olan Enes Batur'un aylık kazancıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Kişisel kanalları milyonlar tarafından takip edilen Youtuber’ların kazançları dudak uçuklatıyor. En çok izlenen kanallar arasında yer alan Enes Batur'un aylık kazancı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, ünlülere sosyal medya hizmeti veren bir YouTube ajansının yöneticisi ile konuştuğunu belirterek şunları söyledi: Sosyal medyada dönen paralar üzerine çarpıcı rakamlar veren ajans yöneticisi, YouTuber Ener Batur’la ilgili telaffuz edilen aylık geliri söyledi. İlk sinema filmi ‘Hayal mi Gerçek mi?’yle 1 milyon 480 bin 047 seyirciye ulaşan ve 17.4 milyon TL hasılat yaptıran Batur, şayet söylenenler gibi YouTube’dan ayda ortalama 530 bin TL kazanıyorsa, seneye vergi rekortmeni ünlüler arasına giren ilk YouTuber olur! 

ENES BATUR KİMDİR ?

Polis bir baba ve hemşire bir annenin çocuğu olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur, ilk olarak bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki incelemeleriyle tanındı. 7 milyonu aşan takipçisi bulunan Enes Batur, kendi hayatını anlattığı "Hayal Mi Gerçek Mi ?'' adındaki filmde de rol almıştır.

Milliyet