Firefox da dahili VPN hizmetini açtı

Firefox da dahili VPN hizmetini açtı
Güncelleme:

Mozilla, Android ve Windows 10 için Firefox Private Network VPN uygulamasını bugün yayınladı.

Opera , internet tarayıcıları arasında sunduğu ücretsiz VPN hizmeti ile büyük sükse toplamıştı. Windows’tan sonra Android’e de gelen bu VPN hizmetine bugün Firefox cephesinden karşılık geldi.

Henüz Beta aşamasında olan bu uygulama ücretli olması ile dikkat çekiyor. Ayda 4.99 dolara VPN hizmeti sunduğunu belirten Mozilla, henüz bu özelliği Türkiye’de kullanıma sunmuyor. Ancak Android’e uygulamayı APK. olarak yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayda 4.99 dolar şu kura göre size çok gelebilir. Bu yüzden uygun fiyatlı hızlı bir VPN hizmeti arıyorsanız, Cloudflare’ın 1.1.1.1 Warp+ hizmetini kullanmanızı önerebiliriz. Aylık 9.99 TL ücret ile hem sınırsız hem de hızlı bir VPN servisi kullanabilirsiniz.

Tahminlerimize göre; Mozilla da Türkiye’de aylık 9.99 TL fiyat etiketini kullanmayı tercih edebilir. Ancak bunu zaman gösterecek. Eğer Mozilla’nın VPN hizmetini merak ediyorsanız, Android 6.0 ve üzeri sistemlerde çalışan uygulamayı APK. olarak buradan indirebilirsiniz.

Uygulama Türkiye’de kullanıma sunulduğunda ise Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Bakalım Mozilla gizilik vadeden VPN uygulaması ile NordVPN, Opera VPN ve antivirüs firmalarının VPN hizmetlerini geride bırakmayı başarabilecek mi?