Hepsiburada satılıyor

Hepsiburada satılıyor
Güncelleme:

Türkiye’nin en büyük e-alışveriş sitesi hepsiburada.com’un, Goldman Sach Group’a satılacağı duyuruldu. Anlaşmanın tamamladığını belirten yetkililer, 2018 yılının başında satışı tamamlamayı planlıyor.

Türkiye’nin önde gelen e-alışveriş sitelerinin en büyüklerinden biri olan Hepsiburada.com’un yabamcı bir firmaya satılacağı duyuruldu. Dünyaca ünlü yatırım ve finansman şirketi olan Goldman Sach ile anlaşmalarını tamamlayan hepsiburada.comverilen teklif sonrası karşılıklı anlaşıldığını açıkladı.

Hanzade Doğan Boyner, yapmış olduğu açıklamada ise Goldman Sach Group ile anlaşmaya varıldığını, bu anlaşmanın Türkiye'nin en büyük teknoloji girişimi çıkışına aracılık edeceğini ve rakiplerine karşı yıkıcı değil yapıcı bir anlaşma olduğunu belirtti.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-alışveriş sitesi olan hepsiburada.com’un şimdilik anlaşma yapılmasına rağmen ne kadar satılacağı henüz açıklanmadı. 2017 yılında yüzde 40 büyüme hedefleyen Türk e-alışveriş devinin ise 2018 yılının başlarında satışının tamamlanması bekleniyor.