İnternette ikinci, üçüncü hatta dördüncü eş bulma sitesi rezaleti

İnternette ikinci, üçüncü hatta dördüncü eş bulma sitesi rezaleti
Güncelleme:

Türkiye'de dini kendine alet ederek "çok eşlilik" internet sitesi kurdular. Kur'an-ı Kerim'in ayetlerinin de yer aldığı sitede Türkiye'de ikinci, üçüncü, dördüncü eş arayanlar için buluşma platformu olarak çalışıyor.

Türkiye eşi benzeri olmayan bir rezalete daha tanık oluyor. Kurdukları internet sitesi aracılığıyla Türkiye'de ikinci, üçüncü, dördüncü eş arayanlar için buluşma platformu oluşturdular. Kuran’dan ayetler ve çeşitli hadisleri kendisine referans olarak gösteren din simsarları bu alanda kurulan Türkiye’de ilk, dünyada üçüncü site olmakla övünüyor.

Site, ‘ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu’ diye nitelendirdiği çok eşliliği; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi bazı sorunların da çözümü olarak lanse ediyor. 

Amaçlarının insanların bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmak olduğunu ifade eden site, kullanıcı profillerini de şu şekilde sıralıyor:

- Eşiyle tüm münasebeti bitmesine rağmen çeşitli sebeplerle ayrılamayan beyler.
- Evlenmek istemeyen (çeşitli sebeplerle) aynı zamanda günah islemek de istemeyen hanımefendiler.
- Evlenecek biriyle karşılaşamamış hanımefendiler.
- Çaresiz bir dönem geçirip, ( Allah cc korusun) fuhuş ve benzeri yollara sapabilecek hanımefendiler.
- Cinsel ihtiyaçlarını günaha girmeden karşılamak isteyen erkek ve kadınlar
- Evlenmek isteyen herkes.

SİTEDE SKANDAL İFADELER

Sitenin tanıtım bölümünde Türkiye'nin ilk dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya), ikinci eş bulma sitesi açıldı şeklinde  açıklama var. 

Açıklamanın devamında, "Sitemize girerek ikinci eşinizi birkaç dakika içerisinde bulabilirsiniz sitemiz dini ve kültürel referanslı özgürlükçü bir girişimdir. Site fikri şuradan çıktı: Kendi çevremden kırk beş yaşında ve hiç evlenmemiş bir bayan arkadaş hala bakire olduğunu söylediğinde bu fikir aklıma geldi. Kendisi, ikinci eş olmanın kendisi için bir çözüm olabileceğini ama doğru birini bulmanın çok zor olduğunu söyledi. Bizde durumları uyan erkek ve kadınları biraraya getiren bir site kurduk. Amacımız insanımızın en doğru tercihi yapmasına olanak sağlamaktır. Tüm semavi dinlerin izin verdiği ve ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu bazı sorunların çözümüdür; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi. Amacımız insanımızın bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmaktır. Mutlaka bekleriz." ifadeleri yer aldı.