Kooplog, Blog Kültüründe Devrim Yapmayı Hedefliyor

Kooplog, Blog Kültüründe Devrim Yapmayı Hedefliyor
Güncelleme:

Bir grup Türk genç girişimci tarafından bir blog platformu olarak kurulan kooplog, blog kültüründe devrim yaparak küresel bir sosyal medya olmayı hedefliyor.

Bir blog platformu olan kooplog, bir grup Türk genç girişimci tarafından kuruldu. “cooperation” ve “blog” kelimelerinin birleşiminden üretilen “kooplog” ismi, birden fazla blog yazarının bir ekip halinde, tek bir çatı altında günlük notlarını paylaşması fikri etrafında büyümeye başladı.

İş birliği içinde blog yazan bir ekip olarak başlayıp, iki yıla yakın bir sürenin sonunda kendi takipçi kitlesini oluşturmayı başaran kooplog, 2019 yılında iş modelini değiştirerek iş birliği içinde blog yazan bir topluluk oluşturmak üzere operasyonlarını büyüttü.

Üyelik sistemiyle birlikte halkın kullanımına açılan kooplog’da blog yazmak artık çok kolay. Bir dakika içinde kooplog’a kaydolarak, birbirinden beslenerek büyüyen bu blogger topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

kooplog, her üyesine, seçecekleri kategoriler üzerinden yalnızca ilgilenecekleri içerikleri görebilecekleri kişisel bir akış sunar.

Üyeler, kişisel profillerini kendilerine göre özelleştirerek, bir blog sayfasında bulunması gereken tüm bilgileri okurlarına ve takipçilerine sunma imkânına sahiptirler.

kooplog’a üye olan herkes, hiçbir moderasyona tabi olmadan ve sıra beklemeden, diledikleri an diledikleri uzunluktaki bir yazıyı, bir başlık ve bir kapak görseliyle birlikte yayınlama özgürlüğüne sahiptir.

Yayınlanmış yazılara uygulanan moderasyon, yalnızca az sayıdaki kısıtlı standartları korumak ve hukuki yaptırımlara karşı önlem almak maksadıyla uygulanır.

Tarafsız ve özgürlükçü bir bilinçle hareket eden kooplog’da; hiçbir dine, inanca, ideolojiye, yaşam tarzına, ifade biçimine sansür uygulanmaz.

Siz de hemen kooplog’a üye olarak blog sayfanızı oluşturabilir; blog yazmaya başlayabilir ve yazılarınızı binlerce blog okurunun beğenisine sunabilirsiniz.

Seçiniz...

Etiketler kooplog