Apple'dan büyük sürpriz ! iPhone 7 Pro geliyor

Apple'dan büyük sürpriz ! iPhone 7 Pro geliyor
Güncelleme:

Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yanı sıra iPhone 7 Pro modelini de tanıtacağı konuşuluyor.

iPhone 7 Pro ismi ilk kez duyuldu. Apple'ın bu yılın Eylül ayında tanıtmayı planladığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus haricinde klavye ile kullanılabilecek iPad Pro benzeri bir iPhone 7 Pro modelini tanıtacağı konuşuluyor. Peki iPhone 7 Pro nasıl olacak?

iPhone 7 Pro mu geliyor? Dedikodular, Eylül'de iPhone 7'yle birlikte tanıtılması beklenen iPhone 7 Plus'ın karşımıza iPhone 7 Pro olarak çıkabileceğini söylüyor. İddiaya göre Apple, yeni telefonunu biraz daha inceltecek ve alt tarafına iPad Pro'daki gibi bir Smart Connector ekleyecek.

iPhone 7 Pro'ya ait olduğu söylenen bir çizim daha önce de internete sızmıştı; şimdiyse dağıtım zincirinden gelen bilgiler, bu bilgilerin gerçek olduğunu doğruluyor. Ortaya çıkan çizimler, telefonun incelik için kulaklık girişini kaldırdığını, telefonun ön yüzünde herhangi bir hoparlörün bulunmadığını gösteriyor.

Halihazırda iPad Pro'larda kullanılan smartconnector'un iPhone 7 Pro modellerinde olacağı düşünülüyor. Bu bağlantı ile Smart Keyboard iPad Pro'ya kolayca bağlanabiliyor

Smart Connector'ün telefonda ne işe yarayacağı bilinmese de, şirkete yakın kaynaklarApple'ın iPhone 7 Pro'ya özel klavye üreteceği konusunda hemfikir görünüyor. Yani klavyeli bir iPhone modeli geliyor.