Galaxy Note 7R Geliyor, İşte Detaylar!

Galaxy Note 7R Geliyor, İşte Detaylar!
Güncelleme:

Samsung’un tüm sıkıntıları çözerek yeniden kullanıcı karşısına çıkarması beklenen Galaxy Note 7 modelinin yenilenen hali kısa süre önce sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Galaxy S8’in tanıtılmasından önce Galaxy Note 7 modeli hakkında bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Bu detaylar içerisinde yeniden satışa çıkacağı iddia edilmiş ve çoğu kişi bu habere inanmamıştı. Samsung ise kısa süre önce yaptığı açıklamayla beraber bu iddiayı doğrulamış ve bazı ülkelerde yeniden satışa çıkacağını belirtmişti. Tabii ki böyle bir modelde bataryanın sıkıntı çıkarmaması için nasıl bir tercih yapıldığı merak konusu oluyor. Şimdi de Note 7 için yeni bir sızıntı daha geldi.

Vietnam merkezli blog olan SamsungVN tarafınca paylaşılan bilgilere göre Note 7 modeli Galaxy Note 7R yani yenilenmiş adıyla satışa geliyor. Cihazın 3200mAh batarya kapasitesi olacağı ve kutusundan Android 7.0 ile çıkacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra tasarımda bir değişikliğin olmadığını belirtelim.

Hangi ülkelerde satılacak?

Telefonun büyük ihtimal Orta Doğu ve Afrika bölgesinde satışa çıkacağı söylenirken, ABD’ye gelmeyeceği ve Avrupa’da ise bazı ülkelerde satışa çıkacağı düşünülüyor. Aslında açık konuşmak gerekirse pek fazla ekonomik olarak gelişmemiş ülkelerde Note 7R’nin satışa çıkacağını düşünüyorum.

Xiaomi The Mi Panoramic Camera Fiyatı ve Tüm Özellikleri!Xiaomi The Mi Panoramic Camera Fiyatı ve Tüm Özellikleri!