Galaxy Note 8’in ilk görüntüleri sızdırıldı

Galaxy Note 8’in ilk görüntüleri sızdırıldı
Güncelleme:

Samsung'un Ağustos veya Eylül ayında tanıtması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'in nasıl bir ekrana sahip olacağına dair bazı çizimler ortaya çıktı.

Poyoco Tech adlı Twitter kullanıcısı Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen bazı görseller paylaştı. Galaxy S8 ve S8+'a kıyasla ekran köşeleri epey daralan Note 8'in dört köşesi de dar açılı olacak.
 
Cihazın arkasında baktığımızda dikey olarak yerleştirilmiş iki adet kamera, çift LED flaş, Note 8 ve AKG logolarını görüyoruz. Ayrıca cihazın 3.5mm kulaklık girişi (alt kısımda) ve AKG ses desteğiyle geleceği belirtiliyor.

Galaxy Note 8’in ilk görüntüleri sızdırıldı - Resim : 1

Yine Note 8'in S8 serisinde olduğu gibi AKG kulaklıkla geleceği ve geliştirilmiş Sonsuz Ekran gibi benzer özelliklere sahip olabileceği ifade ediliyor. Bixby için düğmede yine cihazda yer alabilir.
 
Galaxy Note 8’in ilk görüntüleri sızdırıldı - Resim : 2
 
Galaxy Note 8'in Snapdragon 835 ve Exynos 8895 işlemci tarafından desteklenen 6.3 inç ekranla gelmesi bekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza seçeneğinin de yer alacağı iddia edilen telefon suya ve toza karşı dayanıklı bir gövdeye, 16 MP arka ve 13 MP ön kameraya ve 3600 mAh pile sahip olacağı belirtiliyor.
 
Galaxy Note 8'in eylül ayında düzenlenecek IFA 2017 fuarı sırasında tanıtılabileceği söyleniyor.
 
 

Milliyet

Etiketler samsung note 8