iOS 9.3.2 güncellemesi yayınlandı

iOS 9.3.2 güncellemesi yayınlandı
Güncelleme:

Apple, iOS 9.3.2 güncellemesini yayınladı. Güncellemeyle birlikte işletim sisteminde pek çok değişiklik yapıldı.

iOS 9.3.2 güncellemesi dün akşam saatlerinde sessiz sedasız yayınlandı. Güncelleme ile birlikte ise ufak çaplı da olsa işletim sisteminde pek çok değişiklik yapıldı. Ancak gelen güncelleme iPad Pro'lara pek yaramadı ve hatırı sayılır sayıda cihazda çökme sorunu meydana geldi. 

iOS 9.3.2 sorun gidermeler içeriyor ve iPhone'unuzun veya iPad'inizin güvenliğini artıran minör geliştirmelerle geliyor.

Bazı Bluetooth aksesuarlarının, iPhone SE ile eşlendiğinde ses kalitesi problemleri ile karşılaşabilmesi sorunu bu sürümle ortadan kalkıyor.

Mail ve Mesajlar uygulamasında Japonca Kana klavyesi kullanıldığında e-postaadreslerinin yazılmasını engelleyen sorun da ortadan kalkıyor.

Alex sesini kullanan VoiceOver kullanıcıları için aygıtın noktalama işaretlerini veya boşlukları duyurmak için başka bir sese geçiş yaptığı bir sorunu yok ediyor.

MDM sunucularının Özel B2B uygulamalarını indirmesini engelleyen sorunu da ortadan kaldırıyor.

iOS 9.3.2 güncellemesini Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

iOS 9.3.2 GÜNCELLEMESİ iPAD PRO'YA YARAMADI

Güncellemenin yayınlanmasının ardından henüz bir kaç saat geçmesine rağmen hatırı sayılır sayıdaki 9.7 inç iPad Pro kullanıcıları sürümle ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Cihazın güncellendikten sonra çöktüğünü ve iTunes aracılığıyla dahi düzelmeyen bir döngüye girdiğini söyleyen kullanıcıların elinden hiçbir şey gelmiyor.

iPad Pro'yu iTunes üzerinden sıfırlamaya çalışan kullanıcılar 56 numaralı hata kodunu aldıklarını belirtiyorlar.

Apple'ın resmi sitesinde bulunan yönergeleri izlediğimizde 56 numaralı hata kodunun donanımsal bir problemden kaynaklandığını görebiliyoruz.

Bu problem için Apple'dan yeni bir güncelleme gelmesini beklemek dışında maalesef yapılabilecek herhangi bir şey yok.

Etiketler ios 9.3.2