Samsung Note 6'da büyük değişiklik

Samsung Note 6'da büyük değişiklik
Güncelleme:

Samsung’un bu yaz resmen tanıtması beklenen Galaxy Note 6 önemli değişiklikleri beraberinde getirecek.

Bir süre önce satışa çıkardığı yeni amiral gemisi Galaxy S7 ile büyük başarı yakalayan Samsung, bu başarıyı Galaxy Note 6 ile tekrarlamak istiyor. Merakla beklenen telefon hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere bakılırsa, şirket sonunda kullanıcılarının isteklerini dikkate almaya başlamış. Çünkü Galaxy Note serisinin yeni üyesi, uzun süredir beklenen birçok değişikliğin sonunda gerçeğe dönüştüğü telefon olacak gibi duruyor.

ŞARJ SORUNU İÇİN

Galaxy Note 6 ile yapılacak bu önemli değişiklikler başında, batarya konusunda yapılacak önemli geliştirme geliyor. Malumunuz Galaxy Note serisinin telefonları devasa ekranlara sahip ve bu bir de güçlü işlemcilerle birleşince batarya ömrü çok kısa oluyor. Samsung yeni amiral gemisinde bu sorunu ortadan kaldırmak için çok daha büyük kapasiteye sahip bir batarya kullanacak. Galaxy Note 5’de 3000 mAh batarya yer alırken Note 6’da 4000 mAh batarya kullanılacak.

EKRAN 0.1 İNÇ DAHA BÜYÜYOR

Batarya kapasitesiyle birlikte ekran boyutunda da artış yaşanacak. 5.7inçlik Galaxy Note 5’in yerini 5.8 inçlik Galaxy Note 6 alacak. Ayrıca telefonun kavisli bir ekranı olacağı söyleniyor. Ancak Note 6’nın Galaxy S7 gibi bir düz bir de kavisli versiyonla mı geleceği yoksa sadece kavisli ekranla mı geleceği henüz bilinmiyor.