Samsung'tan ''en çılgın akıllı'' !

Samsung'tan ''en çılgın akıllı'' !
Güncelleme:

Samsung, yeni ürün olarak hem akıllı telefon hem tablet hem de saat olabilen 3'ü 1 arada akıllı cihaz tasarlamayı planlıyor.

Günümüzde büyüyen ekranlı telefonlar sayesinde özellikle Samsung'un GalaxyNote serisi gibi telefonlarda hem telefon hem tablet gibi kullanabileceğimiz 2'si 1 arada telefonlar mevcut. Fakat Samsung bu durumu bir adım daha ileri taşımak istiyor. Almış olduğu ilginç ve yenilikçi patente göre bundan yıllar sonra hem akıllı saat, hem telefon hem de tablet olabilecek 3ü 1 arada telefonlar gelebilecek gibi görünüyor.

SAMSUNG YENİ ÇIKACAK CİHAZ KONUSUNDA İDDALI

Böylesine bir teknolojinin olmasında daha yılların olduğunu düşünüyor olsak da Samsung şimdiden aldığı patentler ile çalışmalara başladığının sinyalini veriyor. Yani cebimiz yerine kolumuza takacağımız, gerektiğinde tablet olarak kullanabileceğimiz oldukça ilginç bir cep telefonuna sahip olma ihtimalimiz ciddi oranda var diyebiliriz.

CİHAZIN NASIL OLACAĞI MERAK KONUSU

Tamamen katlanabilir bir ekrandan oluşacak bu 3ü 1 arada mobil cihazda kıvrıldığında akıllı saat, hafif eğim ile kullanıldığında akıllı telefon ve düz tutulduğunda ise tablet olacak olan cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağı şimdiden merak konusu.