WhatsApp Business iOS için hazırlandı

WhatsApp Business iOS için hazırlandı
Güncelleme:

WhatsApp Business, WhatsApp’ın işletmeler için özel kaynaklar sunduğu uygulamasıdır. WhatsApp Business, uzun süredir üzerinde durulan çalışması ardından iOS sürümü için kullanıma hazırlandı.

 WhatsApp Business’in asıl amacı işletim sahiplerinin müşterilerle daha iyi bir iletişim halinde olmalarına imkân sağlamaktır.

Popüler mesajlaşma uygulamalarının en başında yerini alan WhatsApp, işletmeler için özel olanaklar sunarak kullanıma hazır hale getirdi. WhatsApp Business, ilk olarak Android için hazırdı şimdi de iOS uygulaması için hazır. Bu uygulama şu an için hazır ve Apple TestFlight beta kullanıcıların erişimine sunuldu.

WhatsApp Business uygulamasına isteğe göre WhatsApp’ta olan mesajları da taşıyabiliyorsunuz. Fakat şunu da belirtelim ki mesaj geçmişiniz taşındıktan sonra kullandığınız WhatsApp uygulamasından çıkış yapılacaktır. Çünkü tek bir numara ile iki tane WhatsApp hesabı açamazsınız.

WhatsApp Business’in avantajlarından biri de müsait olmadığınız zaman müşterilerinize otomatik olarak mesaj da gönderebilirsiniz. Hatta hızlı mesajlar oluşturabilir ve müşterilerle konuşurken rahat bir şekilde cevap verebilirsiniz, yanıtlarınızı hızlı oluşturabilirsiniz. Bu sayede müşteriler de beklemez ve memnuniyet oldukça artar.
 

TeknoEkip.com

Etiketler whatsapp