WhatsApp'taki erişim sorunu düzeldi

WhatsApp'taki erişim sorunu düzeldi
Güncelleme:

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bugün birkaç saat erişim sağlanamadı.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıları dünya genelinde uygulamayı kullanmakta güçlük çekiyor. WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını açıkladı. Bu açıklamadan kısa süre sonra WhastApp'taki sorun çözüldü.

Başta fotoğraf ve yazılı veri paylaşımı amaçlı olmak üzere dünyada 1 milyardan fazla insanın kullandığı WhatsApp uygulamadaki sırunlar ile gündemde. 

Dünya genelinde pek çok kişi WhatsApp'ı kullanmakta güçlük çekiyor. TSİ 11.15 sılarında pek çok kullanıcı WhatsApp'ı kullanmakta güçlük çekti. Sorun TSİ 12:17 itabiryle çözülmeye başladı.

SOSYAL MEDYANIN GENDEMİNE OTURDU

Popüler uygulamasındaki bağlantı sorunu sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. 

Twitter ve Facebook gibi platformlarda konuyla ilgili şikayet mesajları paylaşan kullanıcılar söz konusu WhatsApp sorunun kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları biri haline getirdi.

Avrupa'nın büyük bölümünde görülen sıkıntının büyüklüğü DownDetector adlı sitenin verileriyle net bir şekilde gözlendi.

WHATSAPP'TAN AÇIKLAMA 

WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını açıkladı. Bu açıklamadan kısa süre sonra WhastApp'taki sorun çözüldü.

BTK BAŞKANI'NDAN WHATSAPP'LA İLGİLİ AÇIKLAMA

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Whatsapp servislerinde ülkemiz dahil global bir hizmet kesintisi raporlanmıştır. USOM ekipleri 7/24 kesintiyi takip etmektedir" ifadelerine yer verdi.

 

 

Seçiniz...