Xiaomi Mi Max 2 hakkında tüm detaylar

Xiaomi Mi Max 2 hakkında tüm detaylar
Güncelleme:

Çin merkezli teknoloji devlerinden ciddi şekilde akıllı telefon piyasasına iddialı girişler devam ediyor.

Son gündeme gelen üretim miktarlarına bakıldığında birçok akıllı telefonun tanıtıldığını görüyoruz. Bu markaların başında yer alan ise Xiaomi oluyor. Kendi kullanıcı kitlesi olan ve ciddi anlamda kitlesini her geçen gün arttıran Xiaomi şimdi de Mi Max 2 ile gündeme geldi.

Xiaomi Mi Max 2 Özellikleri Belli Oldu!
Mi Max 2 gerçekten geliyor mu? Gibi birçok soru gündemde yer almaya başlamışken, yeni model hakkında ilk özellikler belli oldu. Performans testleri sırasında gündeme çıkan yeni seri cihazın hangi özelliklere sahip olacağı görüldü. Bu bakımdan netlik kazanan cihazı gelin beraber inceleyelim.

Xiaomi Mi Max 2 hakkında tüm detaylar - Resim : 1

Xiaomi Mi Max 2 Ekranları Hakkında Detaylar!
İlk olarak cihazın ekran özellikleri hakkında bazı detaylar belli oldu. Phablet modelinin geleceği artık netleşen akıllı telefonun ekran boyutu ise 6.4 inç olarak görülüyor. Ciddi derecede yüksek bir ekran boyutuyla gelen cihazın dikkat çekeceği düşünülürken, LCD paneller kullanılacağı tahmin ediliyor.

Testlerde görülen detaylarda ekran çözünürlüğünün 1920 X 1080 Full HD olarak kullanıcı karşısına çıkacağı ve çözünürlük değeri ile ekran boyutunun yanı sıra diğer detaylar şuan için ortaya çıkmış değil.

Xiaomi Mi Max 2 hakkında tüm detaylar - Resim : 2

Xiaomi Mi Max 2 Teknik Detaylar!
Yukarda bahsettiğimiz ekran özelliklerinin yanı sıra test sırasında teknik detaylarda görüldü. Test sonuçlarından yola çıkacak olursak eğer orta seviye bir akıllı cihaz olacağı görülüyor. Yeni akıllı telefonun işlemcisi ise Snapdragon 625 olacağı yönünde.

İşlemciye bakacak olursak günümüzün orta segmentindeki en iyi işlemci olduğunu ve 2.2 GHz hıza ulaştığını belirtelim. Bir diğer detay ise cihazda yer alması beklenen 4GB RAM oluyor.

Xiaomi Mi Max 2 hakkında tüm detaylar - Resim : 3

Xiaomi Mi Max 2 Kamera Detayları!
Şimdi ise cihazın kamerasını inceleyelim. Xiaomi Mi Max 2 modelinde yer alan kamerada bazı değişiklikler görülüyor. Test sırasında arkada konumlandırılan 12MP kamera ile 4K çekim yapmak mümkün. Bunun yanı sıra HDR fotoğraf modunun olup olmadığı ise söz konusu. Yinede kamerada birçok mod olacağı düşünülüyor. Ön kamera ise 5MP olup 2K çekim yapabiliyor. Selfie çekimleri sırasında geniş açı yakaladığı da iddia ediliyor.

Xiaomi Mi Max 2 hakkında tüm detaylar - Resim : 4

Xiaomi Mi Max 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Nedir?
Mi Max 2 hakkında en çok merak edilen cihazın performansdan sonra ne zaman çıkacağı ve satış tarihi oluyor. Elbette performans testinden sonra kullanıcıları etkilediği bir gerçek. Bu bakımdan cihazın çıkış tarihinden bahsedecek olursak şuan bir açıklamanın yapılmadığını belirtelim. Ancak bu ay içerisinde birşeylerin olacağı iddia ediliyor. Fiyatı ise ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Kaynak: www.teknoekip.com

Seçiniz...

Etiketler Xiaomi Mi Max 2