MyRide ile tüm motosiklet sürücülerinin eşsiz rotaları ve unutulmaz anları kayda geçiyor

MyRide ile tüm motosiklet sürücülerinin eşsiz rotaları ve unutulmaz anları kayda geçiyor
Güncelleme:

Sonbahar rotalarının çizildiği bugünlerde MyRide ile keşfedilen yerler ve anlar kayda geçiyor. Yamaha’nın tasarladığı uygulama MyRide, sadece Yamaha kullanıcılarının değil tüm motosiklet marklarının sürücülerinin yol deneyimini zenginleştirmenin yollarını sunuyor.

Motosikletle yapılan her yol ve zaman çok kıymetli. Beş duyu ile hissedilen sürüş deneyimleri hem kullanıcı için hem de sosyal çevresi için kayda alınmayı hak ediyor. Motosikleti sadece bir araç olmaktan fazlası olarak gören Yamaha, sürüş deneyimini zenginleştirmek için farklı satış sonrası hizmetleri ve güncel teknolojileri kullanıyor. Yamaha’nın geliştirdiği, IOS ve Android telefonlar için uyumlu olan MyRide, marka fark etmeksizin yol deneyimini zenginleştirmek için sürüş esnasında dahi kolaylıkla kullanılabilecek bir uygulama.

 MyRide ile yatma açısı, hızlanma, hız, mesafe ve daha fazlasını içeren istatistikler kayıt altına alınabiliyor. Yol boyunca alınan görüntüler ve kişisel notlar ile bir seyir defteri oluşturulabiliyor. Bu en çok içerik üreticilerinin kullandığı önemli bir özellik.  GPX formatına aktarılan ve kayıt altına alınan her yol serüveni açılan hesapta saklanabiliyor ve istendiği takdirde kişisel sosyal medya hesaplarında paylaşılabiliyor.

yamaha myride uygulaması

 MyRide sayesinde istendiği an dünyanın her yerinden diğer sürücülerle bağlantı kurmak ve yol deneyimini paylaşmak da mümkün. Seyahat esnasında farklı rotaları keşfedip yolculuğu heyecanlı ve zevkli hale getiren özellikler ile MyRide tam bir rehber.

Etiketler myride yamaha myride