Poostly ile Instagram’da Kazanma Dönemi Resmen Başladı

Poostly ile Instagram’da Kazanma Dönemi Resmen Başladı
Güncelleme:

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram’da micro-macro Influencer mantığıyla kurulan ve her Instagram kullanıcısının para kazanmasına olanak sağlayan Poostly, marketlerdeki yerini aldı.

Google Play Store ve App Store’da kullanıcılarına hizmet veremeye başlayan uygulama, küçük büyük farketmeksizin her Instagram hesabına hitap ederek kazanç sağlamasını hedefliyor.

Büyük firmaların en büyük gözdelerinden birisi olan micro-macro Influencer reklam modeline %100 uygun olarak geliştirilen ve kullanıcılarına para kazanmaktan ziyade onlara özel fırsatları bir arada buluşturan uygulama, yakın zamanda market özelliğini de aktif ederek kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmayı planlıyor.

En Uygun Kampanyalar

Kayıt sırasında alınan cinsiyet, yaş, şehir gibi bilgileri kullanarak kullanıcılarına en etkili reklamları sunmaya çalışan Poostly, aynı zamanda reklam veren firmaların da en iyi sonuçları elde etmesine olanak sağlıyor.

Kullanıcılara Özel Fırsatlar

Poostly kullanıcıları yalnızca kampanya paylaşarak kazanç elde etmiyor. Birbirinden özel firmaların Poostly kullanıcılarına özel sağladığı indirimlerden de faydalanma şansını elde ediyor.

Para Çekim Kolaylığı

7/24 para çekim talebi yapmanıza olanak sağlayan ve en kısa sürede ödemenizi hesabınıza aktaran uygulamayı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi de 4 farklı ödeme yöntemiyle kullanıcılarına sağladığı kolaylık diyebiliriz.

Havale & EFT , Papara , Ininal ve Bitcoin ödeme seçenekleriyle kullanıcılarına kolaylık sağlayan Poostly, dünya üzerinde Bitcoin ile ödeme yapan tek Influencer uygulaması olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Poostly ile Instagram’da Kazanma Dönemi Resmen Başladı - Resim : 1Poostly Market

Poostly Market, kullanıcıların uygulama içerisinde elde ettiği kazançları harcayabileceği bir platform olarak dikkat çekiyor.

Şuan için geliştirilme aşamasında olan Poostly Market’in, bir sonraki güncellemede kullanıcılara açık hale getirilmesi ve aktif bir şekilde kullanılması bekleniyor.

Market içerisinde verilecek olan fiyatların piyasada rekabetçi olacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Nedir Bu Micro-Macro Influencer ?

 Micro Influencer, daha az takipçiye sahip olan ve takipçileriyle daha fazla etkileşim içerisinde olan kullanıcılara verilen isimdir. Micro Influencer’lar yaptıkları paylaşımlar ile en iyi dönüşümü sağlamak için müsait kullanıcılardır. Yakın çevrelerine sundukları reklamlar ile marka elçisi olma yönünde başarılı süreçler yönetebilirler.

Macro Influencer’lar, daha yüksek takipçilere sahip fakat daha az dönüşüm elde edebilen kullanıcılardır.

Takipçi ve paylaşımlarının görüntülenme oranları daha yüksek olan Macro Influencer’lar, takipçileriyle daha az etkileşim yaşadıkları için yüksek dönüşüm oranları elde etmeleri biraz daha zordur.

Poostly, bu iki Influencer modelini de tek uygulamada buluşturarak herkesin Instagram’da bir marka elçisi olabileceğini göstermiştir.

Poostly uygulamasının arka planında çalışan yapay zekalı hesap kontrolleri ile kazanacağınız ücret, takipçi kitlenizle doğru orantılı ve herkese eşit şekilde dağıtılmakta.

Türkiye’nin en gelişmiş micro-macro Influencer uygulaması olarak kendilerini tanıtan ve bu gelişmişliğin hakkını özellikleriyle veren Poostly uygulamasını artık Android ve IOS cihazlarından indirerek kullanabilirsiniz.

Uygulamanın gelecekte yapacağı güncellemeleri ve ekleyeceği yeni özellikleri teknoloji severler olarak merakla bekliyoruz.