Türk Borsalarına Ait Bilgileri Tek Platformda Toplayan 21 Milyon Nedir?

Türk Borsalarına Ait Bilgileri Tek Platformda Toplayan 21 Milyon Nedir?
Güncelleme:

Türkiye, kripto para yatırımı ve ilgisi konusunda dünyada üst sıralarda yer alan bir ülke olarak nitelendiriliyor.

Türk Borsalarına Ait Bilgileri Tek Platformda Toplayan 21 Milyon Nedir?

 Bu sebeple Türk kripto para yatırımcılarının; Türk kripto para piyasası veriler, Türk kripto para borsası bilgileri, Türk Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Xrp borsa piyasası gibi bilgileri tek bir platformda görebiliyor olması büyük önem taşıyor. 21 Milyon platformu da kullanıcılarına tüm bu bilgilerin bulunduğu bir web sitesi sunuyor.

 21 Milyon Nedir?

 Kripto para birimlerinin fiyatlarını Türk Lirası bazında bir arada görebileceğiniz 21 Milyon, Türkiye’de yer alan kripto para borsalarının verilerine anlık olarak erişebileceğiniz ve borsa paritelerini karşılaştırabileceğiniz bir platform olarak tanımlanabilir.

 Buna ek olarak 21 Milyon ile kullanıcılar, Türk kripto para borsalarının kuruluş yılları, kaç kripto para paritesi bulundurdukları, son 24 saatlik hacimleri ve borsa ile ilgili diğer detaylara anlık olarak ulaşabiliyor. Bu veriler sayesinde Türk kripto para yatırımcıları hangi borsayı kullanmak istediklerine kolay bir şekilde karar verebiliyor. 

 Öte yandan kullanıcılar kullandıkları borsalar ile ilgili deneyimlerini 21 Milyon’da yorum olarak paylaşabiliyor. Bu da diğer kullanıcıların borsalar ile ilgili kullanıcılar gözünden bilgi edinmesine olanak tanıyor.

 Tüm bunların yanında  “21 milyon puanı” adı verilen bir puanlama sistemi bulunuyor. Platformun açıklamalarına göre, 21 milyon ekibi tarafından yapılan bu puanlama tamamen nesnel kriterlere göre hesaplanıyor. Hesaplama yapılırken ise  platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

 21 Milyon’da Kripto Para Bilgileri

 21 Milyon platformunda, Türk kripto para borsalarında yer alan kripto para birimleri ve kripto para işlem çiftleri yer alıyor. Kullanıcılar Türkiye’deki kripto para birimleri sayfası aracılığı ile kripto para birimlerinin 24 saatlik değişimlerini, 7 günlük değişimlerini ve 30 günlük değişimlerini takip edebiliyor ve 24 saatlik hacimleri görüntüleyebiliyor. 

 Bunların yanında platformda “Kazandıranlar” ve “Kaybettirenler” olmak üzere iki sıralama da bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar 21 milyon ile gündemi de yakından takip edebiliyor. 


Etiketler advertorial