Windows 10 Pro Satın Al

Windows 10 Pro Satın Al
Güncelleme:

Akıllı bilgisayarların hızlı ve güvenilir bir şekilde işlevini yürütmesi için yıllardır kullanımda olan Microsoft, her geçen gün getirmiş olduğu yenilikler ile kullanıcılarının memnuniyetini kazanmayı devam ediyor. Microsoft, geçtiğimiz 2015 yılında bilgisayarlara tanımladığı Windows 10 Pro sürümü ile kullanıcılarını mutlu etmeyi başardı.


Firma kullanıcılarının Windows 8 sürümünü kullanırken, bilgisayarda tüm dosyalara aynı anda erişimi sağlayan başlat menüsünden tanımını kaldırmıştı. Kullanıcılar tarafından bu durum olumsuz karşılanmış ve tepkilere neden olmuştu. Microsoft yeni sürümü ile bu özelliği tekrar getirdi. Kullanıcılar Windows 10 Pro satın al işlemleri ile başlat menülerinde tıklayabilecekleri Windows alanına da sahip oluyorlar.

Bilgisayarınızda Yeniliklere Adım Atın

Windows programları geçmişten günümüze bilgisayarlarımızdaki dosyalara, programlara ve diğer seçeneklere kolaylıkla erişmemizi sağlar. Bu sebep ile hem evlerde hem de iş yerlerinde Windows programları ve sürümleri büyük önem taşır. 2015 yılında hayatımıza giren Windows 10 Pro, güncellemeleri ve getirmiş olduğu yenilikleri ile bu zamana kadar olan tüm Windows programlarını geride bırakmayı başarıyor. Kullanıcılar Windows 10 satın al işlemlerinin ardından bilgisayarlarına tanımlanan asistan özelliğine hayran kalıyor.

Windows 10 Pro sürümü yenilikleri içerisinde Cortana kişisel asistanı dikkatlerden kaçmıyor. Bu asistan sayesinde bilgisayar içerisindeki birçok dosyaya sesli komutlar ile erişim sağlanabiliyor. Durumun böyle olması kullanıcıların hızlı ve pratik bir şekilde işlevlerini yürütmesini sağlarken, zaman tasarrufu açısından da büyük bir önem taşıyor. Ayrıca Windows 10 Pro diğer programlarda olduğu gibi farklı sürümler ile bizi karşılıyor. Windows 10 Pro programı dâhilinde Windows 10 Home, Windows 10 Professional ve Windows 10 enterprise sürümlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Windows 10 Pro Uygun Fiyatlar

Windows 10 lisans satın al
işlemleri yapılmadan önce kullanıcılar tarafından fiyat bilgileri sıklıkla araştırılan konular arasında yer alır. Windows 10 Pro uygulamasının kaliteli hizmetlerinden faydalanmak, aynı zamanda uygun fiyatlar ile sahip olmak için en uygun firma Softexen olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek kaliteli işletim sistemini çok düşük fiyatlardan Softexen aracılığı ile satın alabilirsiniz.

Windows tedarikçilerine oran ile oldukça uygun fiyatlara sahip olan firma, Windows 10 Pro hizmet ve politikalarını doğrudan müşteriye aktarır. Ayrıca program ile ilgili yaşanılan tüm problemlerde de çözüme ulaştırmak oldukça kolay Windows 10 Pro hizmetleri çözülebilir sorunlar dışında kullanıcısını asla üzmez. Windows 10 Pro satın alındıktan hemen sonra hızlı ve güvenilir bir şekilde teslimini sağlayan firma ile çalışmanın avantajlı olacağı unutulmamalıdır.

Etiketler advertorial