Türkiye’de para madenciliği ve Intexcoın

Türkiye’de para madenciliği ve Intexcoın

Para madenciliği son yıllarda öne çıkan yeni bir yatırım aracı olarak görülmektedir.

Milyonlarca kişi tarafından tercih edilme nedenleri arasında belki de en önemlisi teknolojiye bağlı olarak değişen yapısı ile her kesimden insana bu alanda yatırım olanağı sağlıyor olmasıdır. Madencilik faaliyetine başlamak doğru kripto para biriminin seçilmesi oldukça önemlidir. Çünkü kazanılan bu sanal para birimlerinin kullanımında, destekleyen kuruluşların çokluğu sanala parayı daha değerli hale getirmektedir. Özellikle para biriminin uluslararası bir niteliğinin olması da yine paranın işlerlik kazanmasına katkı sağlamaktadır. Bu bakımdan her ne kadar Bitcoin, dünyada kullanılan ilk kripto para birimi olmasına rağmen, günümüzde manipülasyon sorunu sebebiyle kullanımı azalmakta, daha çok alternatifi olan para birimleri tercih edilmektedir. Türkiye’de de para madenciliğinde öne çıkan ve ulusal olduğu kadar uluslararası alanda kendinden söz ettiren Intexcoin, kurulmasından bu yana birçok destekçi bulmuştur. Özellikle tamamen yerli olması ve yeni bir algoritmayla kriptolama yapması, yatırımcılara diğer alternatiflerinin yanı sıra daha fazla kazanç olanağı sağlamaktadır. Minex adı verilen bu işlem Intexcoin’ in madencilik aracıdır. Yıllık olarak kiralanır ve üretilen Intexcoinler, yatırımcıların cüzdanında birikir. Bir yatırımcı en fazla elli adet minex satın alabilir, her bir minex başına üretim yine madenciliğin zorluk seviyesine bağlı olarak değişmektedir. Bu bakımdan Bitcoin ile kıyaslandığında Intexcoin, sadece yüksek ekipmanı elinde bulunduran yatırımcıya değil, tüm yatırımcılara eşit şekilde kazanç sağlama imkânı sunmaktadır.

Intexcoin’ in para değişim hizmeti olan Intexplace’ de kiralamalar yıllık olarak yapılmaktadır. Satışlar Intexcoin ile yapılmakta, ortaya elli ürün koyulmakta ve buna ek olarak on adet resim eklenmektedir. Değişim olarak biriken sanal Intexcoinler Euro olarak takas edilmektedir. Ayrıca farklı dillerde açıklama koyma olanağı da sağlanarak daha geniş kitlelere hitap etmesi amaçlanmıştır.

Piyasaya yeni başlangıç yapmasına rağmen Intexcoin, yenilikçi kodlama yapısı ile dünyadaki benzerlerinden sıyrılmakla birlikte özellikle Türkiye’de uluslararası alanda faaliyet gösteren ve kısa süre zarfında bu başarıyı göstermiş olan bir başka kripto para birimi bulunmamaktadır. Intexcoin fırsatları ve detaylı açılmalar için www.intexcoin.com adresinden gerekli bilgilere ulaşmak mümkündür.