Başakşehir Belediyesi insanlığa değer katan kadınları ödüllendiriyor

Başakşehir Belediyesi insanlığa değer katan kadınları ödüllendiriyor
Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın teşrifleriyle, ilk kez düzenlenecek “İnsanlığa Değer Katan Kadın Ödülleri” gecesinde alanlarında takdir toplayan başarılar sergilemiş kadınları ödüllendiriyor.

İlk yılında yazar ve aktivist Merhume Şule Yüksel Şenler’in anısına düzenlenecek programda, birbirinden kıymetli yedi kadına ödül verilecek. Çalışan, üreten ve toplumsal hayatta var olma mücadelesi veren kadınlarımızın müstesna yolculuklarına atfen organize edilen bu gecede, yedi özel kadının başarı hikâyelerine de yer verilecek. Gastronomi dünyasından medyaya, sağlıktan animasyona birbirinden farklı alanlarda, yaptıkları işler ve ürettikleri projelerle insanlığa değer katan kadınlarımızın ödüllendirileceği programa Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

Açılış konuşmasını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yapacağı ödül gecesinde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Kevser Şerefoğlu Danış da “İnsanlığa Değer Katan Kadınlar” konulu bir sunum gerçekleştirecek. Şule Yüksek Şenler Ödülü’nün Sayın Emine Erdoğan’a takdim edileceği özel gecede; Kadın-İletişim Ödülü’nü Didem Arslan Yılmaz, Kadın-İyilik Ödülü’nü Merve Çirişoğlu, Kadın-Dayanışma Ödülü’nü Ebru Baybara Demir, Kadın-Şefkat Ödülü’nü Büşra Durmaz, Kadın-Girişim Ödülü’nü Gülşen Türkeli ve Kadın-Temsil Ödülü’nü ise millî yüzücümüz Sümeyye Boyacı alacak.

Sayın Emine Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek “İnsanlığa Değer Katan Kadın Ödülleri” gecesinde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih : 14 Mart Cumartesi  

Saat   : 19.00

Adres : Başakşehir Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi

  Başakşehir Mah. Prof.Dr. Necmettin Erbakan Cad. Özçelik Sok. No:1