Beşiktaş Belediyesi’nden orman yangını için yardım seferberliği

Beşiktaş Belediyesi’nden orman yangını için yardım seferberliği
Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi, Milas’ta meydana gelen orman yangınlarında yaraları hep beraber sarabilmek için bölgeye çok sayıda ekip ve ekipman sevk etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türkiye yaklaşık bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde meydana gelen yangınla beraber, eş zamanlı olarak ülkenin farklı noktalarında orman yangınları yaşanınca, ormanlar için seferber olundu. Beşiktaş Belediyesi, yangının yaralarını hep beraber sarabilmek için 2 Hayvan Ambulansı, 2 BELTAŞ Mobil Büfe, Ambulans, Soğuk Hava Tırı, Destek Hizmetleri Ekipleri ve çok sayıda ekipmanı Milas’a gönderdi.

Bölgedeki gelişmeleri anlık olarak takip eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:

“Önce yangınları söndürmek, sonrasında ise yaraları sarmak için Bodrum ve Milas başta olmak üzere yanan bütün yerlere imkanlarımız dahilinde yetişeceğiz. Ağır, umutsuz ve zor zamanlarda dayanışmayı büyüteceğiz. Her yerin yeniden yeşermesi, toprağın ağaca, suya, börtü böceğe, yani yaşama kavuşması için seferber olmaya devam edeceğiz. Bu ülke birlik ve beraberlik ile kuruldu, felaketlerin üstesinden yine bu sayede gelecek.”