Beşiktaş'tan 20 yardım tırı deprem bölgesine doğru yola çıktı

Beşiktaş'tan 20 yardım tırı deprem bölgesine doğru yola çıktı
Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi, Kaymakamlık ve AFAD iş birliğiyle ilçe gönüllülerin hazırladığı yardım kolileri, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; ‘’İlk 24 saatte 14 tırı, an itibarıyla ise 20 tırı ihtiyaç duyulan malzemelerle doldurduk ve bölgeye gönderdik’’ dedi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından kısa sürede ekipleriyle koordinasyon halinde çalışmaya başlayan Beşiktaş Belediyesi, Arama Kurtarma Birimininin tam fonksiyonlu araçlarını o gün sabah saatlerinde hava yoluyla deprem bölgesine göndermişti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın çağrısıyla ihtiyaç duyulan acil ve teknik malzemeler ise Beşiktaş halkı tarafından kültür merkezlerinde ve muhtarlıklarda toplandı. Organize olarak ayrıştırılıp kolilenen yardım malzemeleri dün akşam deprem bölgesine ulaşmaya başladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; komşularına gösterdiği destekten ötürü teşekkür ederek yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri paylaştı.

‘’El birliğiyle hazırlanan ve tırlara yüklenen yardım malzemelerimiz Kaymakamlığımız ve AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine doğru yola çıkmaya devam ediyor. İlk 24 saatte toplam 14 tırı an itibarıyla ise 20 tırı ihtiyaç duyulan malzemelerle doldurduk ve bölgeye gönderdik.”