Bodrum'da uluslararası topluma yılbaşı kokteyli

Bodrum'da uluslararası topluma yılbaşı kokteyli
Güncelleme:

Bodrum Belediyesi’nin organize ettiği, her yıl geleneksel olarak kutlanan Bodrum’da yerleşik yaşayan uluslararası topluma yönelik düzenlenen yılbaşı kokteyli gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Uluslararası İlişkiler Bürosu tarafından, Bodrum Belediye A.Ş. Trafo Kafe’de düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Karahan, meclis üyeleri, Almanya Federal Cumhuriyeti Bodrum Fahri Konsolosu Gülay Kaman Kaplan, Bodrum Ukraynalılar Derneği, ile birlikte Bodrum’da yerleşik Rusya, Almanya, Ukrayna ve Birleşik Krallık vatandaşlarının yoğunlukta olduğu dünyanın birçok ülkesinden davetli katıldı.

Yılbaşı kokteyline katılanlar bir araya gelmenin mutluluğuyla unutulmaz bir gece yaşadı.

“BODRUM’DA HEP BERABER BARIŞ VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ”

Her günün yeni yıl tadında olması dileğiyle sözlerini başlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bodrum’a değer katan, Bodrum’un kültürünü zenginleştiren siz değerli hemşerilerimizle bir aradayız. Bodrum’da binlerce yıldır birçok farklı kavim, mezhep, din ve kültürden insanlar barış ve huzur içersinde yaşamıştır. Biz Bodrum’u eşsiz bir dünya kenti olarak görüyoruz. Bu kentte yaşayan 400 bin insanın hepsini hangi dilden, hangi ırktan, hangi siyasi görüşten ve hangi gelir grubundan olursa olsun kucaklıyoruz. Bodrum’da hep beraber huzur içersinde yaşıyoruz.

Siz de belki tatil için, belki bir sırt çantasıyla otostop çekerek Bodrum’a da gelmiş olabilirsiniz. Ama burayı sevdiniz, ailenizle beraber buraya yerleştiniz ve artık Bodrumlusunuz. Ama Bodrumlu olduğunuzda da kendi memleketlerinizin bayraklarıyla, onların renkleriyle Bodrum’u aydınlattınız; Bodrum’un ışıltısına, aydınlığına siz de çok şeyler kattınız, teşekkür ederim. Bundan sonra da yine sizlerle her zaman olduğu gibi aynı sokaklarda yaşayıp, aynı pazar yerinden alışveriş yapacağız, aynı kaygıları paylaşıp aynı sevinçte bir arada olacağız, aynı düğünde beraber kaşık sallayacağız, aynı masada yiyip içeceğiz.” dedi.

Başkan Aras konuşmasının ardından davetlilerle birlikte yılbaşı pastasını kesti.  Noel ağacı ve ışıklandırmalarla süslenen kafede kokteyl ile başlayan yeni yıl kutlamasında Fecir Ajda Gürsoy söylediği şarkılarla geceye renk kattı. Gece geç saatlere kadar süren kokteyle katılanlar dans ederek yeni yıla girecek olmanın keyfini yaşadı.

Etiketler bodrum belediyesi