Çaycuma'da Tanıtım Günleri için geri sayım başladı

Çaycuma'da Tanıtım Günleri için geri sayım başladı
Güncelleme:

ZONDEF tarafından, 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında, “Yine, yeni, yeniden” çağrısı ve “Enerjinin başkenti” mottosuyla, İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda yapılacak “2. Zonguldak Günleri”nde Çaycuma standı da açılacak.

Zonguldak’ın turizm ve ekonomik değerlerini tanıtıp kentte turizmin ve yatırım ekosisteminin gelişimini sağlamak, Zonguldaklılık kültürü ve bilincinin geliştirilerek hemşeri dayanışmasını artırmak amacıyla, 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak “2. Zonguldak Tanıtım Günleri”nde Çaycuma standı da kurulacak. Zonguldak Dernekleri Federasyonunun (ZONDEF) ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım günlerinde, Çaycuma Belediyesi tarafından “Çaycuma” standı da kurulacak. Stantta ilçenin doğal, tarihi zenginlikleri, kültür özellikleri tanıtılırken gerçekleşecek hemşeri buluşmalarıyla hasret de giderilecek.

TÜM HEMŞERİLERİMİ MALTEPE’DEKİ BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM

Konuyla ilgili konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “İstanbul Maltepe Sahili’nde yapılacak büyük Zonguldak buluşması için artık gün sayıyoruz. Çaycuma Belediyesi olarak, ilçemizin tüm değerlerini kucaklayan bir stantla, etkinlik alanında yerimizi alacağız. Burada gelen değerli ziyaretçilerimize, ilçemizi, doğal, kültürel değerleriyle tanıtmaya çalışacağız. Perşembe günü 15.00’de resmi açılışı yapılacak Zonguldak Günleri’ne İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle arada olup, hasret gidermek en büyük arzum. Tüm hemşerilerimizi Maltepe’ye davet ediyor, bu buluşmaya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.