CHP'den ''Avcılar'da ayakkabısız çocuk kalmayacak'' kampanyası

CHP'den ''Avcılar'da ayakkabısız çocuk kalmayacak'' kampanyası
Güncelleme:

Anadolu'nun ucra köşesi değil İstanbul'un göbeğinde yüzlerce ayakkabısız çocuk olduğunu söyleyen Avcılar Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi sanatçı Veysel Gül, tüm İstanbullulara ve sanatçı dostlarına seslenerek ellerini taşın altına koymasını istedi.

Bayramlaşmak için Avcılar'ın mahallelerini ziyaret ettiklerini söyleyen CHP'li Meclis Üyesi sanatçı Veysel Gül ayakkabısız çok sayıda çocukla karşılaştıklarını bunun için de dayanışma ile çözeceklerini belirtti.

Gül, "Seçim çalışmalarına başladığımızda “girilmedik sokak bırakmayacağız” demişti başkanımız Turan Hançerli. Evet öyle de oldu. Olmaya da devam edecek. Yaşadığımız yerin mahallelerine, sokaklarına yabancı olmayacağız. Hele ki masa başından yerleşimcilerin adına asla karar almayacağız." dedi.

Avcılar'daki Yeşilkent Mahallesini örnek veren Gül, "Bayramlaşmak için gittiğimiz, Anadolu’nun ücra bir köyü gibidir İstanbul’un ortasında unutulan Yeşilkent Mahallesi. Onca yoksulluğun ve yoksunluğun içinde gözleri gülen, geleceğe umutla bakan pırıl pırıl çocuklar gördük. Ayakkabıları olmayan çocuklarla karşılaştık. Çocuklarla sohbet ettik. Bizden bazı istekleri de oldu. Biz yola çıktığımızda, Avcılar’da aç kalan ayakkabısı, kıyafeti olmayan çocuk kalmayacak demiştik. Gelin şimdi o umutla bakan çocuklarımızın düşlerini gerçek kılmak için, daha güzel bir Avcılar için küçük bir adım atalım. Bunun için ben müzik grubumla bir ses olmaya çalışacağım. Bu anlamlı kampanyaya destek olmak isteyen sanatçı dostlarımızın da katkılarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yardım etmek isteyenlerin; "0 532 159 3601,0 536 665 9888" telefon numaralarından iletişime geçmelerini istedi.

Etiketler avcılar