Edremit Meclis Üyesi ve Belediye personelinden örnek davranış

Edremit Meclis Üyesi ve Belediye personelinden örnek davranış
Güncelleme:

Kazdağları'nda çıkan orman yangınında ve Güney Ege’de çıkan orman yangınlarında önemli görevler yerine getiren Edremit Belediye Meclis Üyesi Sedat Osmanoğlu ve belediye personeli Mehmet Bekçi, başarılarından dolayı birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Osmanoğlu ve Bekçi, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından verilen Cumhuriyet altınlarını Edremit’li SMA Tip 1 hastası Defne bebeğin ameliyatı için devam eden yardım kampanyasına bağışladı.

Geçtiğimiz aylarda Marmaris'te ve Kazdağları'nın Güre mevkiinde meydana gelen orman yangınlarında görev yaparak başarı kaydeden itfaiye ve zabıta personelleri unutulmadı. Her iki yangında görev alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Edremit Grup Amirliği personeli ve Edremit Belediye Meclis Üyesi, TSSF Milli Takım Antrenörü Sedat Osmanoğlu'nun, İtalya Sardunya'da yapılan Dünya Şampiyonasına katılması nedeniyle, Eylül ayında yapılması planlanan ödül töreni, Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısına ertelenmişti.

 

Sedat Osmanoğlu ve Kazdağları yangınında koordinasyon görevi yürüten Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Mehmet Bekçi, ödüllerini Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'dan aldı.

 Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nın başında gerçekleşen ödül töreninde Başkan Arslan, mecliste bulunan siyasi partilerin grup başkanlarını da yanına çağırdı. Yangınlarda aktif görev alan Meclis Üyesi Osmanoğlu ve personel Mehmet Bekçi’ye görev yapan tüm görevlilere minnettar olduklarını ve haklarının ödenemeyeceğini ifade eden Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye meclisi adına itfaiye ve zabıta personellerine altın hediye etti.

 HEDİYELERİNİ DEFNE BEBEĞE BAĞIŞLADILAR

 Sedat Osmanoğlu ve Mehmet Bekçi, Edremit Belediye Meclisi'ne ve Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'a teşekkür etti.

Cumhuriyet altını hediyelerini Edremit’li SMA Tip 1 hastası Defne bebeğin ameliyatı için yapılan yardım kampanyasına bağışladıklarını açıkladı. Yapılan anlamlı bağış, izleyenleri duygulandırırken takdirle karşılandı.

 

Etiketler edremit belediyesi