İzmit Belediyesi’nden Kartal Belediyesi’ne kreş ziyareti

İzmit Belediyesi’nden Kartal Belediyesi’ne kreş ziyareti
Güncelleme:

Kartal’da 15 tane Çocuk Gelişim Merkezi ile Türkiye’de bir ilke imza atan ve ilçe bazında kreş hizmeti veren Kartal Belediyesi projeleriyle örnek teşkil etmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi’nden ziyarete gelen heyet Kartal Belediyesi’ni ziyaret ederek Çocuk Gelişim Merkezleri ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette, İzmit Belediyesi’ni temsilen; İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Solakoğlu ve Emirşah Torun, birim müdürleri Sinem Gülenç ve Yasemin Gözkonan Kahveci hazır bulunurken, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan ve Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ozan Haydar Selmanpakoğlu hazır bulundu.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, ziyaretçilere Kartal Belediyesi’nin ilçede 15 tane kreşi olduğunu belirterek, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde eğitimlerin çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda gerçekleştiğine dikkat çekti. Alerjik çocuklar düşünülerek yapılan ve Türkiye’de bir ilk olarak hizmet veren Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi hakkında bilgi verdi. Alerjik çocuklar için hazırlanan ve hizmet veren kreşin işleyişini anlatan Başkan Yardımcısı Tozkoparan, ilçede kreş sayısını artırmak için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, heyetler birbirine çiçek takdim ederken, Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar, ziyaretçilere Kartal Belediyesi’nin kreşlerini gezdirdi.