Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi açılıyor

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi açılıyor
Güncelleme:

Kartal Belediyesi, bireylerin erken yaşlardan itibaren sporla tanışmaları ve vatandaşların da sporu hayatın bir parçası haline getirebilmeleri için yeni projelerini birer birer hayata geçiriyor. Kartal’ı deniz, rüzgar ve su sporlarının merkezi haline getirmek amacıyla yapılan Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi açılıyor. Merkez’de farklı yaş grupları için kürek-yelken ve kano eğitimleri verilecek.

İstanbul’da rüzgar akış hızı ile su sporlarını uygulamak için en iyi lokasyon olarak belirlenen Dragos’ta yapılan su sporları merkezi amatör ve profesyonel sporcuların uğrak noktası olacak. İlçeye yeni spor alanları kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Dragos Su Sporları Merkezimiz hem amatör hem de profesyonel sporcuların su sporunu uygulayacağı bir merkez olacak. Çocuklarımız ve gençlerimizi su sporlarına teşvik etmek amacıyla kürek-yelken ve kano eğitimlerimizi de başlatacağız. Denize kıyısı olan Kartalımız su sporlarının da merkezi konumunda olacak” dedi.

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde verilecek kürek-yelken ve kano eğitimleri için başvurular 4-12 Haziran 2021 tarihleri arasında başlayacak. Kürek eğitimi 12 yaş ve üzeri, yelken eğitimi 8 ve 11 yaş arası, kano eğitimi ise 16 yaş ve üzerinde olacak. Başvurular belediyenin resmi internet sitesi www.kartal.bel.tr üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.