Mansur Yavaş: ''Liyakat esasına atanan 150 itfaiye memurunu kutluyorum''

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Liyakat esasına göre atadığımız 150 yeni itfaiye memurumuzu kutluyor ve başarılar diliyorum. Aynı zamanda filomuza 53 yeni hizmet aracı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve yeni başlayan itfaiye personeline başarılar dileyerek sosyal medya hesabında, “Liyakat esasına göre atadığımız 150 yeni itfaiye memurumuzu kutluyor ve başarılar diliyorum. Aynı zamanda filomuza 53 yeni hizmet aracı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1201 kahraman personelimiz ve 228 aracımızla yenilenen Ankara İtfaiyesi her an yanınızda” notuyla video paylaştı.

Videoda atamalara ve ABB İtfaiye Daire Başkanı Salih Kurumlu’nun konuşmasına yer verildi. Salih Kurumlu yeni başlayan İtfaiyecilere şöyle seslendi:

“ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın liyakat esaslı personel alım politikası doğrultusunda aramıza katılarak İtfaiye teşkilatımıza güç vereceğinize ve meslek hayatı boyunca devletimize, milletimize canınız pahasına hizmet edeceğinize inancım tamdır.”