Red Bull Half Court’ta üçüncü eleme Beşiktaş’ta

Red Bull Half Court’ta üçüncü eleme Beşiktaş’ta
Güncelleme:

Türkiye’nin en büyük sokak basketbol turnuvalarından Red Bull Half Court 3x3 Basketbol Turnuvası’nda Türkiye elemeleri heyecanı yavaş yavaş finale yaklaşıyor.

Sokak kültürü ile basketbolu buluşturan; dünyanın en iyi sokak basketbolcularının mücadele edeceği Red Bull Half Court 3x3 Basketbol Turnuvası’nda Türkiye Finalleri’nin 4 elemesinden 3.’sü Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ve ev sahipliğiyle İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilecek. 3’er kişilik takımlarını kuran herkesin katılabileceği turnuvada,  yeniden dizayn edilen Abbasağa Parkı basketbol sahasında oynanacak eleme sonunda 4 takım adını finale yazdıracak.

 Üçer kişilik takımların, Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edeceği turnuva için 4 elemeden üçüncüsü Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ile 3 Temmuz Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek. Yeniden dizayn edilen  ve Max on Duty mahlaslı mural sanatçının renklendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından dünyanın en iyi sokak basketbolu mücadelesine Abbasağa Parkı ev sahipliği yapacak. İstanbul’daki eleme sonunda 4 takım daha adını Türkiye Finali’ne yazdıracak.

Bursa’da 12 Haziran tarihindeki ilk eleme ile başlayan turnuva heyecanı, 19 Haziran’da Ankara’ya uğramıştı. 3 Temmuz’da İstanbul’da gerçekleştirilecek üçüncü eleme sonrasında mücadele 9 Temmuz’da İzmir’e taşınacak ve turnuvanın tüm finalistleri belli olacak. 4 eleme sonunda Türkiye şampiyonu olacak takım ise yine İzmir’de  10 Temmuz günü oynanacak final karşılaşmaları ile kesinleşecek. Rakiplerini geçip Türkiye şampiyonu olmayı başaran takım, Eylül ayında Rusya’da yapılacak dünya finallerinde ülkemizi temsil etme fırsatı bulacak.