Çekirge Haberleri

Zara'nın konserinde ilginç anlar! Bir anda üzerine fırladı Türkiye'de etçil bir ''canavar'' görüntülendi: Boyutları inanılmaz!
Ankara Müftüsü’nden yenilecek ve yenilmeyecek hayvanlarla ilgili fetva İstanbul Havalimanı'nda çekirge istilası Çekirgeler çiftçinin kabusu oldu Önlerine ne gelirse yiyorlar! İstilacı çekirgeler artık Türkiye'de
Çekirge üretim merkezinde yangın: Böcekler ve kurtlar yandı ABD'li bilim insanları bomba uzmanı yarı robot çekirgeler oluşturdu Diyarbakır'da 25 santimetre uzunluğunda çekirge görüldü Adıyaman'da görüntülendi! Dev çekirge şaşkına çevirdi ''Yamyam'' çekirge Türkiye'de kendi türünü yerken görüntülendi Muş'ta çekirge paniği! 17 köyü istila ettiler Etçil çekirgeler Türkiye'de! Batman'da geceleri avlanan etçil çekirgeler görüldü Çekirge istilası 3 ülkede hızla yayılıyor Tekirdağ'da çekirge istilası çiftçileri korkuttu İstilacı çekirgeler her yerde! Bu kez kıta değiştirdiler Türkiye'nin burnunun dibinde yeni tehdidin adı: İstilacı çekirgeler Pakistan'da korkunç çekirge istilası OHAL ilan ettirdi Tire'de çekirgeler, Akarca Ovası'nı istila etti İzmir'de korkutan gelişme! Çekirge istilası korkuya yol açtı Çekirge istilası şimdi de Türkiye'de! Binlercesi ortaya çıktı ! Korkuya neden olunca ekipler harekete geçti Karabük'te korkutan çekirge istilası!