Fakir Haberleri

Bilim insanları zengin ve fakir yüz tipini belirledi Tüm çalışanlar iyi okusun: İşte zam alırken bile nasıl kaybettiğimizin hesabı
Uykusuz'dan Bakan Nebati'yi kızdıracak kapak Yok ilan edilen ekonomik kriz bakın nereden çıktı Açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı! Bizce merak edip okumayın! Ünlü ekonomistten kötünün kötüsü haberi: ''Bugünkü fakirliğinize şükredin!
''Bu konuda net olmalıyız'' diyerek açıkladı: Hepimiz biraz daha fakirleşeceğiz 13 yaşındaki bir kız çocuğu bu sözü söyledi ya... Batsın bu dünya! Ünlü mankenden olay açıklama: ''Fakir biriyle sevgili olamam!'' Yandaş medya ''varlık vergisi'' istedi: ''Zenginden alıp fakire verelim!'' Demet Akalın: ''Allah garibana veriyor'' Ceren Hindistan'ın ''fakir'' çıkışı olay oldu Kılıçdaroğlu: ''Artık fakir daha fakir, zengin daha zengin'' Ümit Özdağ: ''Vatandaşın vergileriyle Suriyeliler ev sahibi oldu'' Yeni Türkiye bu mu ? Fakir artık daha da fakir Coşkun Sabah: ''450 bin TL'yi 3 ayda yiyoruz'' ABD’de et, sadece zenginlerin alabileceği bir ürün haline geldi Ortalığı karıştıracak fetva: Fakire oruç farz değil Özge Ulusoy'dan skandal açıklama: Mankenler fakirlerle mi çıksın? Yıldız Tilbe'ye büyük şok ! Kaybetti Fethiye'de zengin - fakir tartışması Elazığ Belediye Başkanı o fotoğraf için özür diledi !