Güvenlik açığı Haberleri

Bakan Sayan'dan iPhone kullanıcılarına kritik uyarı: Hemen devre dışı bırakın! Google'ın son oyuncağında büyük açık: Tüm verilerini çalınabilir!
Windows işletim sisteminde büyük açık! Tüm bilgilerimiz sızdı! Tek tek açıklandı! Bu telefonlarda büyük güvenlik açığı çıktı Tesla'nın araçlarındaki bu açık sürücülerini şaşırttı WhatsApp'ta büyük açık! Yazışmalarımız ortalığa saçıldı
Samsung kullanıcıları dikkat! Samsung Galaxy serisi tehdit altında iPhone'larda büyük güvenlik açığı! Cihazınızı ele geçirebilirler! Apple'dan iPhone'lar için kritik uyarı: Büyük güvenlik açığı var! TikTok kullanıcılarının ''özeli'' ifşa oldu! Büyük kriz! iPhone kullanıcıları dikkat! Apple görmezden geldi; ''cep''te tehlike çok büyük iPhone'larda büyük güvenlik açığı: ''Kredi kartlarınızı hemen kaldırın'' iPhone kullananlar için kritik uyarı: Çok acil güncelleyin! WhatsApp'ta büyük tehlike! Uyarı WhatsApp'tan geldi Windows işletim sistemlerinde büyük güvenlik açığı Android telefonlarda yeni güvenlik açığı! Bu uygulamaya dikkat Facebook'ta büyük açık! Üyelerin cep telefonu numaraları internete düştü! TikTok'da güvenlik açığı riski! Savunma bakanlarının gizli toplantısına sızan gazeteci olay yarattı EBA'da güvenlik açığı! Hem öğretmenler hem de öğrenciler tehlikede Yeni korkunun adı: ZOOM! MEB'ten öğretmen ve öğrenciler için kırmızı alarm! Whatsapp'ta büyük tehlike! Bu güvenlik açıkları sizi ifşa edecek Dikkat! Binlerce kullanıcının Instagram şifresi açığa çıktı TikTOK'ta büyük tehlike! 1,5 milyar kullanıcıyı etkileyecek!