Pcr testi Haberleri

Bülent Ersoy cezaevinden çıkan çalışanıyla canlı yayında birbirine girdi Bu yöntem yine ''pes'' dedirtti! Sahtekarlar e-Devlet'e bile işlettiler!
Sinemacılardan ''HES kodu kalksın'' çağrısı... Zam da kapıda! Onbinlerce kişinin koronavirüs testi yanlış çıktı Bülent Ersoy’dan orkestrasının suçlamalarına yanıt Okullarda PCR testi uygulaması başladı
Bülent Ersoy'un orkestrasının cezası belli oldu Bülent Ersoy: ''İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğim'' Dikkat! Yaptırdığınız PCR testi ''geçersiz'' olabilir! Bir ilimizde daha kırmızı alarm! 45 öğretmen 175 öğrenci pozitif! ''Yarı insan yarı maymun çocuklar doğabilir'' demişti: Fatih Erbakan'dan yeni hamle Biz bu zihniyetle koronavirüsü nasıl yeneceğiz ? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan PCR testi kararı Sonunda bunu da gördük: Aşıyı emmesi için koluna sülük yapıştırdı Pegasus'un PCR zorunluluğu sorusuna yanıtı olay oldu Artık zorunlu! PCR testi yaptırmak istemeyen işçiyi işten çıkarılabilir mi ? Pes! Sahte PCR testi sonucu satmışlar Sahte aşı kartı veya PCR testinin cezası nedir ? Bilim Kurulu üyesinden ''yalancı negatif'' uyarısı Hastanelerde şimdi de PCR kuyruğu Seyahate çıkacaklar bu detaya dikkat! Çift doz aşı da yetmeyebilir Balayına uçacakken havalimanında yeni ''koronavirüs tedbirine'' takıldı Milyonlarca çalışan PCR kuyruğunda! Devlette bedava özel de ise Koronavirüs tedbirlerinde yeni dönem resmen başladı!