Yağ Haberleri

Yaz bitiyor, zamlar geri geliyor: Ayçiçek yağında yeni zamlar yolda Büyük tehlike: Lavaboya dökülen atık yağlar bakın ne oluyor!
Ayçiçek yağının fiyatı 1000 TL'yi aştı: ''1 Ocak'ta zam yapacağız'' Yağ fabrikası kuyusunda tadilat yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 5 yaralı Tarım Kredi Müdürü'nden tepki çeken sözler: Türk halkının evinde... Sıvı yağ fiyatlarında indirim
Ayçiçek yağına dev indirim geliyor Ayçiçek yağı için ''eyvah'' dedirten iddia Ne çikolata, ne de bisküvi... Çocukların marketten çaldığı ''şeyi'' görünce kahrolacaksınız TMO'dan ayçiçek yağı hamlesi: Tam 18 bin ton... Fener Rum Patrikhanesi'nde kutsal yağ ayininden çarpıcı karelere Ayçiçek yağı için yeni adım: Başarılı oldu... Valizlerinizi toplayın, Türk malı ayçiçek yağını ucuza alabilmek için Katar'a gidiyoruz! TMO'dan yağ fiyatlarıyla ilgili açıklama Ne para, ne altın ne de kripto para... Damat ile geline öyle bir şey taktılar ki.. Yağ nasıl yakılır? İşte vücuttaki yağ yakımını hızlandıran yiyecekler Ayçiçek yağı taşıyan gemiler yola çıktı: İşte Türkiye'ye geleceği tarih Ayçiçek yağında fırsatçılık böyle ifşa oldu! O ilde yağ stok denetimi: Üç günde 32 markete cezai işlem uygulandı Ayçiçek denetimine çıkan Vali 4 bin 500 koli ayçiçek yağını görünce... Ayçiçek yağında yaşanan izdihamın rakamları korkuttu: Normalin 10 katı... İstanbul'daki marketlerde ayçiçeği yağı denetimi Cicişler'den Esra Ersoy Onlyfans açtı: Cesur, güzel, seksiyim Buğday fiyatları son 14 yılın zirvesine çıkmıştı: Sırada ekmek ve yağ var!